Çameli 'de Bahara Hazırlık Şimdiden Başladı

DENİZLİ 06.02.2017 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli 'de Bahara Hazırlık Şimdiden Başladı

Çameli Belediyesi tarafından ihtiyaç olan tüm Mahallelerde kullanılmak üzere Piknik Masası,Kamelya ,Gondol Bank Oturma bankları bugün teslim alındı.

Mahalleler ve ortak kullanım alanları ile okul ve yol ,kurumların bahçelerine montaj işlemleri bittikten sonra ilerleyen günlerde yerleştirilmeye başlanacak. Mesire ve piknik alanlara ahşap malzeme kullanarak ve doğal görünüm bozulmadan piknik masaları konulmaya başladığını kaydettiler. Ekiplerin piknik masalarını montaj çalışmaları tamamlanmasından sonra piknik ve mesire alanı içerisinde vatandaşların kullanımına sunulacak olan bir piknik alanının ortaya çıkacağı belirtildi. Konu İle Açıklama Yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Belediye olarak İlçemizin güzelleştirmenin ve vatandaşlarımıza hizmet sunmamın kendileri için çok önemli bir duygu olduğunun altını çizen Başkan ARSLAN bundan sonrada Çameli İlçesi’nde yaşayan vatandaşların daha da rahat etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.   ARSLAN son olarak, “Halkımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürecek ve Çameli İlçesi’ni daha da yaşanır bir İlçe haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri Tarafından dağıtılacak olan banklar ve oturma grupları Piknik ve mesire alanları , mahalle meydanlarına ve kamu kurum ve kuruluşların bahçelerine yerleştirilerek vatandaşlar tarafından kullanılacaktır. Gelen Bankların ve Kamelyaların belirlemiş olduğumuz alanlara yerleştirilmesiyle ilçemize güzel bir görünüm kazandıracağız. . Bu kapsamda belediyemiz adına özel yapılan oturma alanları, yani bankları yerleştirilmeye başlayacağız .    Bunun haricinde vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu alanlara da bu oturma bankları yerleştirmeye devam edeceğiz Hizmetlerimizin halkımıza ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Çameli Belediyesi tarafından ihtiyaç olan tüm Mahallelerde kullanılmak üzere Piknik Masası,Kamelya ,Gondol Bank Oturma bankları bugün teslim alındı.

Mahalleler ve ortak kullanım alanları ile okul ve yol ,kurumların bahçelerine montaj işlemleri bittikten sonra ilerleyen günlerde yerleştirilmeye başlanacak.


Mesire ve piknik alanlara ahşap malzeme kullanarak ve doğal görünüm bozulmadan piknik masaları konulmaya başladığını kaydettiler.


Ekiplerin piknik masalarını montaj çalışmaları tamamlanmasından sonra piknik ve mesire alanı içerisinde vatandaşların kullanımına sunulacak olan bir piknik alanının ortaya çıkacağı belirtildi.


Konu İle Açıklama Yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Belediye olarak İlçemizin güzelleştirmenin ve vatandaşlarımıza hizmet sunmamın kendileri için çok önemli bir duygu olduğunun altını çizen Başkan ARSLAN bundan sonrada Çameli İlçesi’nde yaşayan vatandaşların daha da rahat etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

 

ARSLAN son olarak, “Halkımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürecek ve Çameli İlçesi’ni daha da yaşanır bir İlçe haline getirmek için elimizden geleni yapacağız.


Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri Tarafından dağıtılacak olan banklar ve oturma grupları Piknik ve mesire alanları , mahalle meydanlarına ve kamu kurum ve kuruluşların bahçelerine yerleştirilerek vatandaşlar tarafından kullanılacaktır.


Gelen Bankların ve Kamelyaların belirlemiş olduğumuz alanlara yerleştirilmesiyle ilçemize güzel bir görünüm kazandıracağız. . Bu kapsamda belediyemiz adına özel yapılan oturma alanları, yani bankları yerleştirilmeye başlayacağız . 

 

Bunun haricinde vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu alanlara da bu oturma bankları yerleştirmeye devam edeceğiz Hizmetlerimizin halkımıza ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.