Çameli'de bıyık uzatanlar yarışıyor

DİĞER 02.03.2017 - 15:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de bıyık uzatanlar yarışıyor

Denizli’nin Çameli İlçesi Sarıkavak Mahallesi Muhtarı 54 yaşındaki Baki Derer, pala bıyığıyla ilgi topluyor .

Bıyıklarının uzunluğunun 26 santimetre olduğunu söyleyen Derer, 33 yıldır her sabah bıyıklarını taradığını belirterek, "Bıyıklarımı kesersem beni kimse tanımaz, çok üzülürüm" dedi. Çameli İlçesi  Sarıkavak Muhtarı Baki Derer'E hemşehrisi Halil Sönmez rakip oldu. 30 yıldan bu yana bıyıklarını uzatan Pala Halil'in bıyığı 60 santimetreyi geçti. Çameli'de Sarıkavak Muhtarı Baki Derer'in ardından Mevlüt Sönmez şimdide uzattığı bıyıkları ile gündeme geldi. Çameli Gürsu Mahallesinde yaşayan Mevlüt Sönmez Bıyıklarına gözü gibi bakıyor uzunluğu ise 40 cm’i şimdiden buldu. Büyük kentlere gittiğim zaman vatandaşın da ilgisiyle karşılaşan Sönmez insanlar bazen bıyığın yapma olduğunu dahi düşünüyor .Ama bakıp gerçek olduğunu anlayınca şaşırıyor.Tabi Böyle ilgi çekmek hoşuma gidiyor .Bir anlamda ilçemin ve mahallemin reklamını yapıyorum diyor.
Denizli’nin Çameli İlçesi Sarıkavak Mahallesi Muhtarı 54 yaşındaki Baki Derer, pala bıyığıyla ilgi topluyor .

Bıyıklarının uzunluğunun 26 santimetre olduğunu söyleyen Derer, 33 yıldır her sabah bıyıklarını taradığını belirterek, "Bıyıklarımı kesersem beni kimse tanımaz, çok üzülürüm" dedi. Çameli İlçesi  Sarıkavak Muhtarı Baki Derer'E hemşehrisi Halil Sönmez rakip oldu. 30 yıldan bu yana bıyıklarını uzatan Pala Halil'in bıyığı 60 santimetreyi geçti. Çameli'de Sarıkavak Muhtarı Baki Derer'in ardından Mevlüt Sönmez şimdide uzattığı bıyıkları ile gündeme geldi.

Çameli Gürsu Mahallesinde yaşayan Mevlüt Sönmez Bıyıklarına gözü gibi bakıyor uzunluğu ise 40 cm’i şimdiden buldu.

Büyük kentlere gittiğim zaman vatandaşın da ilgisiyle karşılaşan Sönmez insanlar bazen bıyığın yapma olduğunu dahi düşünüyor .Ama bakıp gerçek olduğunu anlayınca şaşırıyor.Tabi Böyle ilgi çekmek hoşuma gidiyor .Bir anlamda ilçemin ve mahallemin reklamını yapıyorum diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.