Çameli'de Corono Virüs Önlemleri Arttı

GÜNDEM 01.04.2020 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Corono Virüs Önlemleri Arttı

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde Corona Virüsü için önlemler arttırılırken, belediye ve kaymakamlık yetkililerinden, sık sık uyarılar yapılarak vatandaşların sabırla evlerinden çıkmamaları isteniyor.   Halkımızın sağlığını çok önemsiyoruz. Halkımıza, hizmet verdiğimiz Hizmet Binasında tüm birimlerimizi detaylı şekilde mesai başlamadan önce Belediye hizmet binamızda dezenfekte çalışması gerçekleşiyor.     Mesaiye gelen personellerin Giriş Katta Güvenlik Görevlisi tarafından temassız ölçüm cihazı ile sosyal mesafe kuralına göre tek, tek sıraya girerek, güvenlik personeli tarafından ateş ölçümleri gerçekleştirilerek mesaiye başlıyor.     Ateş ölçümünde herhangi bir olumsuz durum çıkmazken kontrollerin düzenli olarak yapılacağı, olası ateşi yüksek çıkacak kişiye ise gerekli sağlık tedbirlerinin uygulanacağı ifade edildi.

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde Corona Virüsü için önlemler arttırılırken, belediye ve kaymakamlık yetkililerinden, sık sık uyarılar yapılarak vatandaşların sabırla evlerinden çıkmamaları isteniyor.

 

Halkımızın sağlığını çok önemsiyoruz. Halkımıza, hizmet verdiğimiz Hizmet Binasında tüm birimlerimizi detaylı şekilde mesai başlamadan önce Belediye hizmet binamızda dezenfekte çalışması gerçekleşiyor.

 

 

Mesaiye gelen personellerin Giriş Katta Güvenlik Görevlisi tarafından temassız ölçüm cihazı ile sosyal mesafe kuralına göre tek, tek sıraya girerek, güvenlik personeli tarafından ateş ölçümleri gerçekleştirilerek mesaiye başlıyor.

 

 

Ateş ölçümünde herhangi bir olumsuz durum çıkmazken kontrollerin düzenli olarak yapılacağı, olası ateşi yüksek çıkacak kişiye ise gerekli sağlık tedbirlerinin uygulanacağı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.