Çameli'de Cumhuriyet konvoyu oluşturulacak

DENİZLİ 28.10.2020 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Cumhuriyet konvoyu oluşturulacak

Çameli Kaymakamlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ilçe meydanında araç konvoyu oluşturacak. İlçe Kaymakamı Kerem Yenigün, bayram coşkusuna katılmaları için vatandaşları davet etti.   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Kovid - 19 tedbirleri kapsamında hijyen kurallarına uygun olarak ilçede Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşanacak  29 ekim 2020 perşembe günü  saat 12: 00’da Çameli'de Cumhuriyet meydanında arabalarla  Cumhuriyet konvoyu gerçekleştirileceği belirtildi.   Tüm Çamelili vatandaşlarını ve araçları olan vatandaşları  davet eden Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, cadde üzerinde ikamet eden vatandaşları ve esnafları şanlı bayrağımızla evinden ve dükkanından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmaları için davet etti.  

Çameli Kaymakamlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ilçe meydanında araç konvoyu oluşturacak. İlçe Kaymakamı Kerem Yenigün, bayram coşkusuna katılmaları için vatandaşları davet etti.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Kovid - 19 tedbirleri kapsamında hijyen kurallarına uygun olarak ilçede Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşanacak  29 ekim 2020 perşembe günü  saat 12: 00’da Çameli'de Cumhuriyet meydanında arabalarla  Cumhuriyet konvoyu gerçekleştirileceği belirtildi.

 


Tüm Çamelili vatandaşlarını ve araçları olan vatandaşları  davet eden Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, cadde üzerinde ikamet eden vatandaşları ve esnafları şanlı bayrağımızla evinden ve dükkanından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmaları için davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.