Çameli’de Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası

DENİZLİ 09.08.2019 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası

Çameli, 4.Uluslararası Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’na bu yıl yine ev sahipliği yapıyor.   Şampiyona UCI Dünya Bisiklet Birliği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Çameli Belediyesi Ortaklığı ile 18 Ağustos Pazar günü yapılacak. Yarışmadan bir gün önce yani 17 Ağustos Cumartesi günü‘de ilçede Çameli Tarihi Paşaderesi Yörük Şenliği ve Konserleri olacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak organizasyon gece boyu devam edecek.   18 Ağustos Pazar günü Maraton şampiyonası saat 09.00’da Çameli Merkezden başlayacak olup dünyanın en iyi dağ bisikletçileri 60 km’lik zorlu dağ parkurlarından geçerek Elmalı mahallesinde finish noktasına ulaşacaklar. Aynı gün Elmalı Sosyal Tesisleri’nde öğle vakti Elmalı Mahallesinin organize ettiği öğle yemeğinin ardından saat 14.30 da ödül töreni ile program bitecek. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Dr.Özcan Özçelik ve Yönetimi tüm halkımızı Yörük şenliklerine ve maraton şampiyonasına davet etti.    

Çameli, 4.Uluslararası Çameli Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’na bu yıl yine ev sahipliği yapıyor.

 

Şampiyona UCI Dünya Bisiklet Birliği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Çameli Belediyesi Ortaklığı ile 18 Ağustos Pazar günü yapılacak. Yarışmadan bir gün önce yani 17 Ağustos Cumartesi günü‘de ilçede Çameli Tarihi Paşaderesi Yörük Şenliği ve Konserleri olacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak organizasyon gece boyu devam edecek.

 

18 Ağustos Pazar günü Maraton şampiyonası saat 09.00’da Çameli Merkezden başlayacak olup dünyanın en iyi dağ bisikletçileri 60 km’lik zorlu dağ parkurlarından geçerek Elmalı mahallesinde finish noktasına ulaşacaklar. Aynı gün Elmalı Sosyal Tesisleri’nde öğle vakti Elmalı Mahallesinin organize ettiği öğle yemeğinin ardından saat 14.30 da ödül töreni ile program bitecek. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Dr.Özcan Özçelik ve Yönetimi tüm halkımızı Yörük şenliklerine ve maraton şampiyonasına davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.