Çameli'de El Münir programı Düzenledi

KÜLTÜR 14.12.2016 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de El Münir programı Düzenledi

Denizli'nin Çameli ilçesinde Çameli Belediyesi tarafından kapsamında İlahi Dinletisi etkinliği düzenlendi.

Çameli Belediyesi Konferans salonunda El Münir programı düzenlenen programa Kur’an-ı Kerîm ve Ezan’ı Şerif Okumada Dünya ve Türkiye 1.si Mehmet Erarabacı, İlahi sanatçısı Mustafa Yılmaz ve Ahmet Kemal Bacak katıldı.   Programa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila AYDIN,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz,Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı ,Muhtarlar ,Çameli Kent Konseyi Üyeleri ve Çok Sayıda vatandaş katıldı.   Program Türkiye 1.si Mehmet Erarabacı tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası Ahmet Kemal Bacak gündeme dair kısa konuşma yaptı. Ahmet Kemal Bacak konuşmasında özellikle 15 Temmuz Darbe girişimine vurgu yaparak ‘’ Din ve iman adı altında bu vatan hainleri bizleri yıllarca kandırmış.15 Temmuz’da bu vatan hainlerinin gerçek yüzü ortaya çıktı. Yüce Türk milleti bu vatan hainlerine dur diyerek memleketine ve namusuna sahip çıktı. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve de 15 Temmuz ve İstanbul'da yaşanan terör saldırısında şehitlerimize rahmet diliyor gazilerimize de Allah’tan Şifa diliyorum diyerek 30 kuş şiirini okudu.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek; "Salonu dolduran misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Hem peygamber efendimizi yeniden anma, hatırlama hem de bu vatan için verdiğimiz 15 Temmuz 'da ki kahraman şehitlerimizi, Ömer Halis Demir'ler gibi yüzlerce şehit ve gazimizi ve Cumartesi Akşamı Yaşanan İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Polislerimize ve vatandaşlarımıza buradan saygıyla andık . Düzenlemiş olduğumuz geceye katılımlarınızdan ötürü hepinize saygılar sunarım" dedi.   El-Münir ve Şeb-i Arus programında ilahi sanatçısı Mustafa Yılmaz’ın söylediği ilahilerle devam etti. Program'da Ahmet Kemal Bacak’ın seslendirdiği ‘’Sen Yoktun Sultanım’’ ve ‘’ İlk Kurşun ilk Şehit Ömer Halisdemir’’ şiirlerinin dinletisi ile son buldu.   Başkan Arslan programın yapımcısı Ahmet Kemal Bacak'a hediye ve çicek vererek teşekkür etti
Denizli'nin Çameli ilçesinde Çameli Belediyesi tarafından kapsamında İlahi Dinletisi etkinliği düzenlendi.

Çameli Belediyesi Konferans salonunda El Münir programı düzenlenen programa Kur’an-ı Kerîm ve Ezan’ı Şerif Okumada Dünya ve Türkiye 1.si Mehmet Erarabacı, İlahi sanatçısı Mustafa Yılmaz ve Ahmet Kemal Bacak katıldı.

 

Programa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Atila AYDIN,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz,Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı ,Muhtarlar ,Çameli Kent Konseyi Üyeleri ve Çok Sayıda vatandaş katıldı.

 

Program Türkiye 1.si Mehmet Erarabacı tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası Ahmet Kemal Bacak gündeme dair kısa konuşma yaptı. Ahmet Kemal Bacak konuşmasında özellikle 15 Temmuz Darbe girişimine vurgu yaparak ‘’ Din ve iman adı altında bu vatan hainleri bizleri yıllarca kandırmış.15 Temmuz’da bu vatan hainlerinin gerçek yüzü ortaya çıktı. Yüce Türk milleti bu vatan hainlerine dur diyerek memleketine ve namusuna sahip çıktı. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve de 15 Temmuz ve İstanbul'da yaşanan terör saldırısında şehitlerimize rahmet diliyor gazilerimize de Allah’tan Şifa diliyorum diyerek 30 kuş şiirini okudu.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek; "Salonu dolduran misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Hem peygamber efendimizi yeniden anma, hatırlama hem de bu vatan için verdiğimiz 15 Temmuz 'da ki kahraman şehitlerimizi, Ömer Halis Demir'ler gibi yüzlerce şehit ve gazimizi ve Cumartesi Akşamı Yaşanan İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Polislerimize ve vatandaşlarımıza buradan saygıyla andık . Düzenlemiş olduğumuz geceye katılımlarınızdan ötürü hepinize saygılar sunarım" dedi.

 

El-Münir ve Şeb-i Arus programında ilahi sanatçısı Mustafa Yılmaz’ın söylediği ilahilerle devam etti. Program'da Ahmet Kemal Bacak’ın seslendirdiği ‘’Sen Yoktun Sultanım’’ ve ‘’ İlk Kurşun ilk Şehit Ömer Halisdemir’’ şiirlerinin dinletisi ile son buldu.

 

Başkan Arslan programın yapımcısı Ahmet Kemal Bacak'a hediye ve çicek vererek teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.