Çameli’de, Ergenay öğretmenin ismi sokakta yaşayacak

DENİZLİ 03.12.2020 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Çameli’de, Ergenay öğretmenin ismi sokakta yaşayacak

Çameli Belediyesi, aldığı meclis kararıyla koronavirüs salgını nedeniyle pandeminin ilk günlerinde sağlık çalışanlarına ücretsiz siperlik yapan ve Kovid-19 nedeniyle vefat eden Çameli Kirazliyayla Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergenay’ın ismini okullar bölgesindeki sokakta yaşatacak.   Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda, Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında gerçekleşen 2020 yılının son meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar doğrultusunda, Yunuspınar Mahallesi’nde okullar bölgesi olan Çameli İmam Hatip Lisesi ile Çameli Atatürk Ortaokulu güzergâhındaki 224 nolu sokağa, Çameli Kirazlıyayla Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergenay’ın ismi verildi.   OKULLAR BÖLGESİNDEKİ SOKAĞIN ADI 'MUSTAFA ERGENAY' Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;  “İlçemiz eğitim alanında çağ atladı. Yeni açılan okullar ve öğretmenlerimizin, öğrencilerine ilgisi eğitime verdiği destekle Türkiye’deki en iyi okullarına yerleşmektedir. Başarılı öğretmenlerimizden Mustafa Ergenay, pandeminin ilk günlerinde ilk maske ve siperlik üreterek sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak dağıttı. Genç öğretmenimiz kısa süre önce yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.  Öğretmenimizin ismini yaşatmak için kilitli parke ile kaldırım çalışmalarının bittiği okullar bölgemizdeki 224 nolu sokağımıza ismini verdik.  Alınan kararla Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.   ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE SOKAĞIN TABELASINI ASACAĞIZ En yakın zamanda öğretmenlerimizle birlikte, Mustafa Ergenay öğretmenimizin adının yazılı olduğu tabelasını asacağız Merhum Öğretmenimiz Mustafa Ergenay’a Allah’tan Rahmet Ailesine, sevdiklerine ve Eğitim Camiasına başsağlığı diliyoruz Mekânı Cennet Olsun” dedi.  

Çameli Belediyesi, aldığı meclis kararıyla koronavirüs salgını nedeniyle pandeminin ilk günlerinde sağlık çalışanlarına ücretsiz siperlik yapan ve Kovid-19 nedeniyle vefat eden Çameli Kirazliyayla Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergenay’ın ismini okullar bölgesindeki sokakta yaşatacak.

 

Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda, Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkanlığında gerçekleşen 2020 yılının son meclis toplantısında oy birliği ile alınan karar doğrultusunda, Yunuspınar Mahallesi’nde okullar bölgesi olan Çameli İmam Hatip Lisesi ile Çameli Atatürk Ortaokulu güzergâhındaki 224 nolu sokağa, Çameli Kirazlıyayla Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergenay’ın ismi verildi.

 

OKULLAR BÖLGESİNDEKİ SOKAĞIN ADI 'MUSTAFA ERGENAY'

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;  “İlçemiz eğitim alanında çağ atladı. Yeni açılan okullar ve öğretmenlerimizin, öğrencilerine ilgisi eğitime verdiği destekle Türkiye’deki en iyi okullarına yerleşmektedir. Başarılı öğretmenlerimizden Mustafa Ergenay, pandeminin ilk günlerinde ilk maske ve siperlik üreterek sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak dağıttı. Genç öğretmenimiz kısa süre önce yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.  Öğretmenimizin ismini yaşatmak için kilitli parke ile kaldırım çalışmalarının bittiği okullar bölgemizdeki 224 nolu sokağımıza ismini verdik.  Alınan kararla Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.

 

ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE SOKAĞIN TABELASINI ASACAĞIZ

En yakın zamanda öğretmenlerimizle birlikte, Mustafa Ergenay öğretmenimizin adının yazılı olduğu tabelasını asacağız Merhum Öğretmenimiz Mustafa Ergenay’a Allah’tan Rahmet Ailesine, sevdiklerine ve Eğitim Camiasına başsağlığı diliyoruz Mekânı Cennet Olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.