Çameli'de Esnaf Tezgah Açmayınca Fiyatlar Uçtu

DENİZLİ 07.02.2020 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Esnaf Tezgah Açmayınca Fiyatlar Uçtu

Denizli’nin Çameli İlçesi'nde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle her zaman yoğun olan İlçe Pazarı  boş kaldı. Esnaf tezgah açmayınca fiyatlarda arttı.   Çameli İlçesi Yeni Mahallesi'nde kurulan Cuma Pazarı'nda tezgahların yarıdan fazlası boş kaldı. Tezgah açan pazarcı esnafı da yaktıkları ateşlerle ısınmaya çalıştı. Pazara gelmeyen esnaf arasında ise en çok giyim malzemesi satanların olması dikkat çekti. Soğuk hava sebebiyle kimsenin evden çıkmadığını belirten vatandaş, "Fiyatlar hem pahalı hem de hava dolayısıyla donmuş durumda. Pazarın durumu hava dolayısıyla normal ama biraz pahalı. Kimse yok, kim çıkar evden bu soğukta" dedi.      

Denizli’nin Çameli İlçesi'nde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle her zaman yoğun olan İlçe Pazarı  boş kaldı. Esnaf tezgah açmayınca fiyatlarda arttı.

 

Çameli İlçesi Yeni Mahallesi'nde kurulan Cuma Pazarı'nda tezgahların yarıdan fazlası boş kaldı. Tezgah açan pazarcı esnafı da yaktıkları ateşlerle ısınmaya çalıştı. Pazara gelmeyen esnaf arasında ise en çok giyim malzemesi satanların olması dikkat çekti. Soğuk hava sebebiyle kimsenin evden çıkmadığını belirten vatandaş, "Fiyatlar hem pahalı hem de hava dolayısıyla donmuş durumda. Pazarın durumu hava dolayısıyla normal ama biraz pahalı. Kimse yok, kim çıkar evden bu soğukta" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.