Çameli’de fındık şeklinde yağan dolu yeryüzünü beyaza bürüdü

DENİZLİ 13.09.2018 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de fındık şeklinde yağan dolu yeryüzünü beyaza bürüdü

Denizli'nin Çameli ilçesinde sağanak yağıştan sonra fındık şeklinde yağan fındık ilçeyi kar yağmış gibi beyaza bürüdü.   Denizli’nin Çameli İlçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yeryüzünü beyaza bürüdü. Fındık büyüklüğündeki dolu halkı korkuttu. Yağış ekili alanlarda zarara yol açarken, yollarda kayganlaştığı için vatandaşlar trafiğe çıkamadı. Dün akşam saatlerinde bir süre etkili olan dolu yağışının ardından yeniden yağmur yağdı ve vatandaşlar rahat nefes aldı.          

Denizli'nin Çameli ilçesinde sağanak yağıştan sonra fındık şeklinde yağan fındık ilçeyi kar yağmış gibi beyaza bürüdü.

 

Denizli’nin Çameli İlçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yeryüzünü beyaza bürüdü. Fındık büyüklüğündeki dolu halkı korkuttu. Yağış ekili alanlarda zarara yol açarken, yollarda kayganlaştığı için vatandaşlar trafiğe çıkamadı. Dün akşam saatlerinde bir süre etkili olan dolu yağışının ardından yeniden yağmur yağdı ve vatandaşlar rahat nefes aldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.