Çameli’de "Genç Çiftçilere Düve Dağıtıld

DENİZLİ 19.05.2018 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de "Genç Çiftçilere Düve Dağıtıld

Çameli’nde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 'Genç Çiftçi Projesi' kapsamında başvuru puanları ve şartları uygun olan 6 çiftçiye düveleri teslim edildi.   Çameli ilçesinde "Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi" kapsamında 6 çiftçiye 36 damızlık düve dağıtıldı. Dağıtım Törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin ve teknik personel ile çok sayıda çiftçi katıldı. Çameli'nin değişik mahallelerine yaşayan 6 genç çiftçi aileye 6'şar adet olarak toplamda 36 tane düve hibe edildi.     “BÜYÜKBAŞ DAĞITIMI DEVAM EDECEK   Çameli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bakanlığın 'Genç Çiftçiye Hibe Desteği Projesi' ile boşalan mahallelerimizin tekrar cıvıl cıvıl hale getirilmesinin amaçlandığını belirterek "İthal olarak gelen bu hayvanların beslenme, bakım ve hastalıklardan korunması için gerekli bilgiler genç çiftçilerimize İlçe Müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekimlerce hayvan teslimi esnasında verilmiştir. Bu projenin ilçemize ve genç çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.     ÇAMELİ’DE HAYVANCILIK GELİŞİYOR   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Hükümetimizin açıkladığı 'Genç Çiftçi' projesi ile Çameli ilçemizde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın göndermiş olduğu ithal düvelerin, 6 genç çiftçilerimize toplamda 36 adet olarak teslimi yapıldı. Hükümetimize başta Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ,Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA ve Denizli Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten genç çiftçilerimize desteklenmesi açısından güzel proje. İlçemize ve memleketimize hayırlı olsun" dedi.  Taşçılar Mahallesinden Çiftçi Elif Kara Devletin sunduğu genç çiftçiyi kalkındırma projesinden yaralandığını dile getirerek, "6 düvemizi teslim aldık. İnşallah hakkımızda hayırlı olur dedi. Kuralar çekilerek genç çiftçilere düveleri teslim edildi.    

Çameli’nde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 'Genç Çiftçi Projesi' kapsamında başvuru puanları ve şartları uygun olan 6 çiftçiye düveleri teslim edildi.

 

Çameli ilçesinde "Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi" kapsamında 6 çiftçiye 36 damızlık düve dağıtıldı. Dağıtım Törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin ve teknik personel ile çok sayıda çiftçi katıldı. Çameli'nin değişik mahallelerine yaşayan 6 genç çiftçi aileye 6'şar adet olarak toplamda 36 tane düve hibe edildi.

 

 

“BÜYÜKBAŞ DAĞITIMI DEVAM EDECEK

 

Çameli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bakanlığın 'Genç Çiftçiye Hibe Desteği Projesi' ile boşalan mahallelerimizin tekrar cıvıl cıvıl hale getirilmesinin amaçlandığını belirterek "İthal olarak gelen bu hayvanların beslenme, bakım ve hastalıklardan korunması için gerekli bilgiler genç çiftçilerimize İlçe Müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekimlerce hayvan teslimi esnasında verilmiştir. Bu projenin ilçemize ve genç çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

 

ÇAMELİ’DE HAYVANCILIK GELİŞİYOR

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "Hükümetimizin açıkladığı 'Genç Çiftçi' projesi ile Çameli ilçemizde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın göndermiş olduğu ithal düvelerin, 6 genç çiftçilerimize toplamda 36 adet olarak teslimi yapıldı. Hükümetimize başta Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ,Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA ve Denizli Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten genç çiftçilerimize desteklenmesi açısından güzel proje. İlçemize ve memleketimize hayırlı olsun" dedi. 
Taşçılar Mahallesinden Çiftçi Elif Kara Devletin sunduğu genç çiftçiyi kalkındırma projesinden yaralandığını dile getirerek, "6 düvemizi teslim aldık. İnşallah hakkımızda hayırlı olur dedi. Kuralar çekilerek genç çiftçilere düveleri teslim edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.