Çameli’de Hakkı Bulut Rüzgarı Esti

DENİZLİ 24.09.2019 - 12:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de Hakkı Bulut Rüzgarı Esti

Ünlü sanatçısı Hakkı Bulut Çameli – Elmalı Yayla Turizmi ve Alabalık Şenliği etkinliği kapsamında Elmalı Mahallesinde konser verdi.   Etkinlikte ilk olarak yerel sanatçılar sahne aldı. Tolga Şener, Özcan Biçe, Hasan Adıgüzel, Murat Özyurt ve Ahmet Erarslan, şenliğe katılanlara yöresel ve kendi eserleri ile konser verdiler. Şenliğin finalini ise ünlü sanatçı Hakkı Bulut yaptı. Hakkı Bulut 1 saati aşkın süre sahnede sevilen parçalarını seslendirdi.   Konsere Elmalı Mahallesinin yanı sıra çevre mahalleler ile Muğla’nın çeşitli ilçelerinden de çok sayıda vatandaş geldi.   Konserine eski eserleri ile başlayan Hakkı Bulut, son albümünden de yeni eserlerine de yer verdi. Arabeks Müziğin Usta Sanatçısı hayranlarına nostalji dolu bir gece yaşattı. Geceye katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, düzenlenen konserden dolayı etkinlikte emeği geçen herkese ve Elmalı Muhtarı Mustafa Eriş’e teşekkür etti. Elmalı Mahalle Muhtarı Mustafa Eriş ilk kez düzenledikleri bu etkinliği gelecek sene daha geniş kapsamlı olarak düzenleyeceklerini dile getirdi   Konserin sonunda ünlü sanatçını hayranları, Hakkı Bulut ile resim çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.  

Ünlü sanatçısı Hakkı Bulut Çameli – Elmalı Yayla Turizmi ve Alabalık Şenliği etkinliği kapsamında Elmalı Mahallesinde konser verdi.

 

Etkinlikte ilk olarak yerel sanatçılar sahne aldı. Tolga Şener, Özcan Biçe, Hasan Adıgüzel, Murat Özyurt ve Ahmet Erarslan, şenliğe katılanlara yöresel ve kendi eserleri ile konser verdiler. Şenliğin finalini ise ünlü sanatçı Hakkı Bulut yaptı. Hakkı Bulut 1 saati aşkın süre sahnede sevilen parçalarını seslendirdi.

 

Konsere Elmalı Mahallesinin yanı sıra çevre mahalleler ile Muğla’nın çeşitli ilçelerinden de çok sayıda vatandaş geldi.

 

Konserine eski eserleri ile başlayan Hakkı Bulut, son albümünden de yeni eserlerine de yer verdi. Arabeks Müziğin Usta Sanatçısı hayranlarına nostalji dolu bir gece yaşattı. Geceye katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, düzenlenen konserden dolayı etkinlikte emeği geçen herkese ve Elmalı Muhtarı Mustafa Eriş’e teşekkür etti. Elmalı Mahalle Muhtarı Mustafa Eriş ilk kez düzenledikleri bu etkinliği gelecek sene daha geniş kapsamlı olarak düzenleyeceklerini dile getirdi

 

Konserin sonunda ünlü sanatçını hayranları, Hakkı Bulut ile resim çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.