Çameli’de iki mahalleyi bağlayan yol kapandı

DENİZLİ 10.02.2021 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli’de iki mahalleyi bağlayan yol kapandı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde daha önce çökme meydana gelen yolda yeniden çökme meydana gelmesi sonucu iki mahalleyi bir birine bağlayan yolda ulaşım durdu.   Çameli ilçesi, Kalınkoz Mahallesi ile Yeşilyayla Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan yolda geçtiğimiz günlerde çökme meydana gelmişti. Aynı yolda yeni oluşan çökme nedeniyle yol ulaşıma tekrar kapandı. Kalınkoz - Yeşilyayla Mahallesi Ericek Mevkiinde oluşan çökmeye ekipler hemen müdahale etti. İş makinesi ile çalışma başladı.   Kalınkoz Mahalle Muhtarlığından yapılan açıklamada: Yolun iki gün kapalı olacağı, bu güzergah yerine alternatif yolların kullanılması gerektiği belirtildi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde daha önce çökme meydana gelen yolda yeniden çökme meydana gelmesi sonucu iki mahalleyi bir birine bağlayan yolda ulaşım durdu.

 

Çameli ilçesi, Kalınkoz Mahallesi ile Yeşilyayla Mahallesi arasında ulaşımı sağlayan yolda geçtiğimiz günlerde çökme meydana gelmişti. Aynı yolda yeni oluşan çökme nedeniyle yol ulaşıma tekrar kapandı. Kalınkoz - Yeşilyayla Mahallesi Ericek Mevkiinde oluşan çökmeye ekipler hemen müdahale etti. İş makinesi ile çalışma başladı.

 

Kalınkoz Mahalle Muhtarlığından yapılan açıklamada: Yolun iki gün kapalı olacağı, bu güzergah yerine alternatif yolların kullanılması gerektiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.