Çameli’de ilk nikahı Başkan Arslan kıydı

DENİZLİ 20.06.2020 - 07:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de ilk nikahı Başkan Arslan kıydı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde, koronavirüs ile mücadelede normalleşme süreci ile nikah ve düğün merasim yasağının kalkmasının ardından düzenlenen ilk nikahı Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı.   İlçede, normalleşme sürecinin ardından ilk kez düzenlenen nikah merasimine çift ve şahitlerin yanı sıra merasime katılan davetliler maske takarak sosyal mesafe kurallarına uyudu. Çameli’de evliliğe ilk adımı atan Semra Akyol ve Kadir Akkan çiftinin nikahını Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı.   Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen nikah merasiminde, cübbesini giyen Başkan Arslan genç çiftin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Semra ve Kadir Akkan çiftinin nikâhını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını geline teslim eden Başkan Arslan; “Sizlere mutluluklar diliyorum. Allah bütün güzellikleri size yaşatsın"  diyerek genç çifte mutluluklar diledi.   Nikah merasimine normalleşme tedbirleri kapsamında belirli sayıda davetlinin katılmasından dolayı, merasime katılamayan çiftin yakınları için sosyal medyadan canlı yayın yapıldı. Akkan Çifti , “Sevdiklerimizin sağlığı nikâh töreninden daha önemliydi. Bu anlamda önlem alan belediyeye teşekkür ediyoruz. Bizim için de farklı bir anı olmuş oldu. Koronavirüsü aşkımıza engel olamaz” dedi.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde, koronavirüs ile mücadelede normalleşme süreci ile nikah ve düğün merasim yasağının kalkmasının ardından düzenlenen ilk nikahı Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı.

 

İlçede, normalleşme sürecinin ardından ilk kez düzenlenen nikah merasimine çift ve şahitlerin yanı sıra merasime katılan davetliler maske takarak sosyal mesafe kurallarına uyudu. Çameli’de evliliğe ilk adımı atan Semra Akyol ve Kadir Akkan çiftinin nikahını Belediye Başkanı Cengiz Arslan kıydı.

 

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen nikah merasiminde, cübbesini giyen Başkan Arslan genç çiftin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Semra ve Kadir Akkan çiftinin nikâhını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını geline teslim eden Başkan Arslan; “Sizlere mutluluklar diliyorum. Allah bütün güzellikleri size yaşatsın"  diyerek genç çifte mutluluklar diledi.

 

Nikah merasimine normalleşme tedbirleri kapsamında belirli sayıda davetlinin katılmasından dolayı, merasime katılamayan çiftin yakınları için sosyal medyadan canlı yayın yapıldı. Akkan Çifti , “Sevdiklerimizin sağlığı nikâh töreninden daha önemliydi. Bu anlamda önlem alan belediyeye teşekkür ediyoruz. Bizim için de farklı bir anı olmuş oldu. Koronavirüsü aşkımıza engel olamaz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.