Çameli'de kahvehaneler dezenfekte edildi

DENİZLİ 03.06.2020 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de kahvehaneler dezenfekte edildi

Denizli'nin Çameli İlçesinde koronavirüs tedbirleri sonrasında açılan kahvehane işletmeleri belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.   Kahvehanelerde yapılan dezenfekte çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,”Nnormalleşme sürecine bugün itibariyle başlandı. Korona virüs tedbirleri kapsamında işletmelerine ara verilen kahvehaneler bugün itibariyle tekrardan hizmet vermeye başlayacaktır. Hizmete girecek olan kahvehanelerde Belediye olarak gerekli dezenfekte çalışmaları ekiplerimiz tarafından yapılmıştır.     Hizmete başlayacak olan tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Sosyal mesafeye ve virüs tedbirlerine uymaya devam edelim. Sağlığınız sağlığımızdır.” dedi.  

Denizli'nin Çameli İlçesinde koronavirüs tedbirleri sonrasında açılan kahvehane işletmeleri belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

 

Kahvehanelerde yapılan dezenfekte çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,”Nnormalleşme sürecine bugün itibariyle başlandı. Korona virüs tedbirleri kapsamında işletmelerine ara verilen kahvehaneler bugün itibariyle tekrardan hizmet vermeye başlayacaktır. Hizmete girecek olan kahvehanelerde Belediye olarak gerekli dezenfekte çalışmaları ekiplerimiz tarafından yapılmıştır.

 

 

Hizmete başlayacak olan tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum. Sosyal mesafeye ve virüs tedbirlerine uymaya devam edelim. Sağlığınız sağlığımızdır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.