Çameli'de kahvehaneyi kütüphaneye çevirdiler

KÜLTÜR 29.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de kahvehaneyi kütüphaneye çevirdiler

Kalınkoz Ortaokulu Kütüphanecilik kulübü öğrencileri toplum hizmeti kapsamında köy kahvehanesine kütüphane oluşturdular.

  MEB Sosyal Kulüpler Yönetmeliğinde belirtilen toplum hizmetinin amaçlarından biri olan "toplumda Türkçe'yi doğru güzel etkili kullanma bilincini geliştirme ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmaya yönelik çalışmalar yapmak " çerçevesinde yapılan çalışmaya ortaokul müdürü Özgür Aydın, ilkokul müdürü Ramazan Ayazlı ile öğretmenler ve kulüp öğrencileri katıldılar.     Bu çalışmadan dolayı kahvehane sahibi Bircan Arslan öğrencilere teşekkür ederken kitap okuyan vatandaşlara haftada bir gün ücretsiz içecek vereceğini belirtti.
Kalınkoz Ortaokulu Kütüphanecilik kulübü öğrencileri toplum hizmeti kapsamında köy kahvehanesine kütüphane oluşturdular.

 

MEB Sosyal Kulüpler Yönetmeliğinde belirtilen toplum hizmetinin amaçlarından biri olan "toplumda Türkçe'yi doğru güzel etkili kullanma bilincini geliştirme ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmaya yönelik çalışmalar yapmak " çerçevesinde yapılan çalışmaya ortaokul müdürü Özgür Aydın, ilkokul müdürü Ramazan Ayazlı ile öğretmenler ve kulüp öğrencileri katıldılar.

 

 

Bu çalışmadan dolayı kahvehane sahibi Bircan Arslan öğrencilere teşekkür ederken kitap okuyan vatandaşlara haftada bir gün ücretsiz içecek vereceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.