Çameli'de Kar Şenliği

DENİZLİ 15.01.2018 - 14:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Kar Şenliği

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından 4 Mart Pazar günü düzenlenecek olan 4.Çameli Kar Şenlikleri Hazırlıkları tamamlandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğa ve kar tutkunlarını kar şenliğine davet etti.   Çameli Kargın yaylası eteklerine doğru başlayacak olan yürüyüş uçsuz ve doğal güzelliklerin içinde doğa yürüyüşçülerin görsel şöleni olacak. Yaklaşık 4 km parkur içerisinde bin yıllık anıt ağaçları, doğal şelaler ve karın içerisinde doğasında yer alan endemik bitki türlerine rastlamak mümkün olacak, parkurda fotoğrafçıların kadrajlarına harika görseller sunacak. Zirve tırmanışı zirve yapmak isteyen katılımcılar için AKUT arama kurtarma ekipleri eşliğinde ve yerel rehberlerle beraber zirve yapma imkanı sağlanacak.     KAR ŞENLİĞİ EĞLENCELİ GEÇİCEK Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli İlçesi doğa ve kış sporları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu Yıl 4.düzenleyeceğimiz 4.Çameli Kar Şenliklerimiz dopdolu geçecek. Kar Şenliğimizde Bölge'de yarım metreyi bulan kar kalınlığında yürüyüşümüzü yapacağız, Etkinlik alanında meydan ateşi, Yöresel sanatçılarımız tarafından canlı müzik ve eğlenceler, En iyi kardan adam yapma yarışı, kayak yarışmaları, halat çekme yarışı, karda güreş ile harika bir etkinlik düzenleyeceğiz.     İLÇENİN TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Başkan Cengiz Arslan, "İlçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla gelecek yıl da kar şenliği düzlenmeye devam edeceğiz. Turizmin canlanması ve yeni fırsatlar yaratmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Yaylaları alabalığı, cevizi ve fasulyesiyle ünlü ilçemizi doğa turizminde markalaştıracağız" Şenliğe katılacak vatandaşlarımızı, mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” dedi.     BELEDİYE ÖNÜNDEN HAREKET EDİLECEK 04 Mart Pazar günü Kar Şenliği alanına katılımcılar saat 09.15’te hareket edecekler. Başlayacak olan ve gün boyu yarışma eğlence ve ikramların yapılacağı kar şenliğine katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatılması hedefleniyor.   ULAŞIM/ KONAKLAMA İlçemize ulaşım, konaklama ve merak edilen konularda Belediyemiz Turizm Ofisinde görevli Turizm Danışmanımız İbrahim PUTGÜL tarafından WhatsApp: 0532 734 35 09, kulturturizm@cameli.bel.tr veya www.cameli.bel.tr adresinden geniş bilgi alabilirsiniz.  

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından 4 Mart Pazar günü düzenlenecek olan 4.Çameli Kar Şenlikleri Hazırlıkları tamamlandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğa ve kar tutkunlarını kar şenliğine davet etti.

 

Çameli Kargın yaylası eteklerine doğru başlayacak olan yürüyüş uçsuz ve doğal güzelliklerin içinde doğa yürüyüşçülerin görsel şöleni olacak. Yaklaşık 4 km parkur içerisinde bin yıllık anıt ağaçları, doğal şelaler ve karın içerisinde doğasında yer alan endemik bitki türlerine rastlamak mümkün olacak, parkurda fotoğrafçıların kadrajlarına harika görseller sunacak. Zirve tırmanışı zirve yapmak isteyen katılımcılar için AKUT arama kurtarma ekipleri eşliğinde ve yerel rehberlerle beraber zirve yapma imkanı sağlanacak.

 

 

KAR ŞENLİĞİ EĞLENCELİ GEÇİCEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli İlçesi doğa ve kış sporları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu Yıl 4.düzenleyeceğimiz 4.Çameli Kar Şenliklerimiz dopdolu geçecek. Kar Şenliğimizde Bölge'de yarım metreyi bulan kar kalınlığında yürüyüşümüzü yapacağız, Etkinlik alanında meydan ateşi, Yöresel sanatçılarımız tarafından canlı müzik ve eğlenceler, En iyi kardan adam yapma yarışı, kayak yarışmaları, halat çekme yarışı, karda güreş ile harika bir etkinlik düzenleyeceğiz.

 

 

İLÇENİN TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Cengiz Arslan, "İlçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla gelecek yıl da kar şenliği düzlenmeye devam edeceğiz. Turizmin canlanması ve yeni fırsatlar yaratmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Yaylaları alabalığı, cevizi ve fasulyesiyle ünlü ilçemizi doğa turizminde markalaştıracağız" Şenliğe katılacak vatandaşlarımızı, mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” dedi.

 

 

BELEDİYE ÖNÜNDEN HAREKET EDİLECEK

04 Mart Pazar günü Kar Şenliği alanına katılımcılar saat 09.15’te hareket edecekler. Başlayacak olan ve gün boyu yarışma eğlence ve ikramların yapılacağı kar şenliğine katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatılması hedefleniyor.

 

ULAŞIM/ KONAKLAMA


İlçemize ulaşım, konaklama ve merak edilen konularda Belediyemiz Turizm Ofisinde görevli Turizm Danışmanımız İbrahim PUTGÜL tarafından WhatsApp: 0532 734 35 09, kulturturizm@cameli.bel.tr veya www.cameli.bel.tr adresinden geniş bilgi alabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.