Çameli'de Kaza: 4 Yaralı

DENİZLİ 17.09.2016 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Kaza: 4 Yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de Kaza: 4 Yaralı

Denizli Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kafa kafaya gelen iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.   Çameli- Fethiye karayolunda meydana gelen feci kazada mucize kurtuluş yaşandı. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Çameli Atatürk İlkokulunda görevli öğretmen S.U. ile İ.D.’nin kullandığı iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.   Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 4 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazaya ilk önce çevredeki sürücüler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla Çameli Devlet Hastanesine kaldırdı.   Kazada her iki otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kazanın yaşandığı yolda ulaşım polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Her iki aracın çekici ile kaza alanından çekildikten sonra trafik normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'de Kaza: 4 Yaralı

Denizli Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kafa kafaya gelen iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

 

Çameli- Fethiye karayolunda meydana gelen feci kazada mucize kurtuluş yaşandı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Çameli Atatürk İlkokulunda görevli öğretmen S.U. ile İ.D.’nin kullandığı iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 4 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazaya ilk önce çevredeki sürücüler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla Çameli Devlet Hastanesine kaldırdı.

 

Kazada her iki otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kazanın yaşandığı yolda ulaşım polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Her iki aracın çekici ile kaza alanından çekildikten sonra trafik normal seyrine döndü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.