Çameli’de kış gelmeden hazırlıkları başladı

DENİZLİ 11.10.2017 - 11:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de kış gelmeden hazırlıkları başladı

Çameli Belediyesi İlçe'nin mahalle ve sokak aralarındaki bozuk yolları kumlama çalışması başlattı.   Çameli İlçesi Cevizli Mahallesi Kavaklar Mevkii ve ara sokaklarda kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan kumlama çalışmasıyla zemin güçlendirme işlemi de yapılıyor.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; 'Çameli’nin hemen hemen tüm mahallelerinde belediye ekipleri ve büyükşehir ekiplerinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Arslan, merkez ve mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için biz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yerlerde Büyükşehir ekiplerince kumlama çalışmaları devam ediyor. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Kumlama çalışmalarının tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın kışın çamur derdi kalmayacak. Sağlıklı bir şekilde ulaşım imkânına kavuşacak" dedi.  

Çameli Belediyesi İlçe'nin mahalle ve sokak aralarındaki bozuk yolları kumlama çalışması başlattı.

 

Çameli İlçesi Cevizli Mahallesi Kavaklar Mevkii ve ara sokaklarda kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan kumlama çalışmasıyla zemin güçlendirme işlemi de yapılıyor.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; 'Çameli’nin hemen hemen tüm mahallelerinde belediye ekipleri ve büyükşehir ekiplerinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Arslan, merkez ve mahallerde yaşayan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için biz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan yerlerde Büyükşehir ekiplerince kumlama çalışmaları devam ediyor. Halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Kumlama çalışmalarının tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın kışın çamur derdi kalmayacak. Sağlıklı bir şekilde ulaşım imkânına kavuşacak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.