Çameli’de kısıtlamadan muaf işyerleri denetlendi

DENİZLİ 15.02.2021 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli’de kısıtlamadan muaf işyerleri denetlendi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde belediye ve kolluk kuvvetleri kısıtlamalarından muaf tutulan işyerlerini denetledi.   İlçe genelinde hafta sonu kısıtlamalarında belirli saatlerde vatandaşlara hizmet veren işyerinde denetim yapan Zabıta ekipleri işyerleri sahiplerine Maske, Mesafe ve Hijyen konusunda uyarılarda bulundu.     Çameli Belediye zabıta ekipleri ile kolluk kuvvetleri, hafta sonu ilçe genelinde açık bulunan market, bakkal, kasap, lokanta gibi kısıtlamadan muaf olan işyerlerinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında hijyen, gramaj, fiyat etiketi, ürünlerin son kullanma tarihleri bakımından denetleme yapıldı.  

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde belediye ve kolluk kuvvetleri kısıtlamalarından muaf tutulan işyerlerini denetledi.

 

İlçe genelinde hafta sonu kısıtlamalarında belirli saatlerde vatandaşlara hizmet veren işyerinde denetim yapan Zabıta ekipleri işyerleri sahiplerine Maske, Mesafe ve Hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

Çameli Belediye zabıta ekipleri ile kolluk kuvvetleri, hafta sonu ilçe genelinde açık bulunan market, bakkal, kasap, lokanta gibi kısıtlamadan muaf olan işyerlerinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında hijyen, gramaj, fiyat etiketi, ürünlerin son kullanma tarihleri bakımından denetleme yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.