Çameli'de korkunç kaza: 2 ölü

ASAYİŞ 25.02.2017 - 10:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de korkunç kaza: 2 ölü

Denizli Çameli İlçesi'nde tek taraflı meydana gelen kamyon kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah Cevizli Mahallesi Sarıyer Mevkiinde meydana gelen tek taraflı kazada balık yemi yüklü kamyonun frenlerinin patlaması sonucu kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada  yol kenarındaki bariyerleri aşarak  beton kuyuya çarpan kamyonda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.     Kazayı gören diğer sürücülerin sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber vermesi ile kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahalede kamyonda bulunan şoför A.A. ile H.Ö.'nün öldüğünü belirledi.   Kazanın  etkisi ile kamyonda bulunan balık yemleri yola savruldu. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Denizli Çameli İlçesi'nde tek taraflı meydana gelen kamyon kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah Cevizli Mahallesi Sarıyer Mevkiinde meydana gelen tek taraflı kazada balık yemi yüklü kamyonun frenlerinin patlaması sonucu kontrolü kaybederek bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada  yol kenarındaki bariyerleri aşarak  beton kuyuya çarpan kamyonda bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

 

 

Kazayı gören diğer sürücülerin sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber vermesi ile kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahalede kamyonda bulunan şoför A.A. ile H.Ö.'nün öldüğünü belirledi.

 

Kazanın  etkisi ile kamyonda bulunan balık yemleri yola savruldu. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Çameli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.