Çameli'de Likya Trophy Off Road Turu Başladı

DENİZLİ 09.11.2019 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Likya Trophy Off Road Turu Başladı

Çameli Belediyesi tarafından organize edilen 'Likya Trophy Off Road Turu düzenlenen törenle başladı.     Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim gelişimine yönelik gerçekleştirilen projelerden biri olan "Likya Trophy Off Road Turu" bugün Çameli Taş Konaklar’dan başladı. Denizli ve çevre ilçelerden davetlilerin katıldığı 'Likya Trophy Off Road Turunda belediye başkanı Cengiz Arslan, Çameli Kaymakamı Didem Dinç konuklarla tek tek ilgilendi. Tur başlamadan önce katılımcılarla Çameli doğasını gezdiren başkan Cengiz Arslan, "Şirin ve tabatı güzel ilçemize hoş geldiniz. Eğlenceli panoramik manzaralı bir gezi olmasını diliyorum. Turun başladığı ve bittiği yere kadar ilçemizin dört bir yanı eşsiz bir güzellikte. Renga renk bir tabiatımız var" dedi.        Kültür Turu 09 Kasım Cumartesi Günü Saat 10:00’da Çameli Taş Konaklardan başladı. Kızılyaka-Düzencam-Yaylacık Dağı-Gürsu yaylası- -Taşçılar-Elmalı –İnek başı,karanfilli,ve ağlı yaylasvak-Gökçeyaka-Paşaderesi,Karabayır Mahallesi-Akpınar-Sarıkavak-Emecik Kanyonu Çameli Paşa Deresi güzergahlarında devam edecek.      

Çameli Belediyesi tarafından organize edilen 'Likya Trophy Off Road Turu düzenlenen törenle başladı.

 

 

Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim gelişimine yönelik gerçekleştirilen projelerden biri olan "Likya Trophy Off Road Turu" bugün Çameli Taş Konaklar’dan başladı. Denizli ve çevre ilçelerden davetlilerin katıldığı 'Likya Trophy Off Road Turunda belediye başkanı Cengiz Arslan, Çameli Kaymakamı Didem Dinç konuklarla tek tek ilgilendi. Tur başlamadan önce katılımcılarla Çameli doğasını gezdiren başkan Cengiz Arslan, "Şirin ve tabatı güzel ilçemize hoş geldiniz. Eğlenceli panoramik manzaralı bir gezi olmasını diliyorum. Turun başladığı ve bittiği yere kadar ilçemizin dört bir yanı eşsiz bir güzellikte. Renga renk bir tabiatımız var" dedi.   

 

 

Kültür Turu 09 Kasım Cumartesi Günü Saat 10:00’da Çameli Taş Konaklardan başladı. Kızılyaka-Düzencam-Yaylacık Dağı-Gürsu yaylası- -Taşçılar-Elmalı –İnek başı,karanfilli,ve ağlı yaylasvak-Gökçeyaka-Paşaderesi,Karabayır Mahallesi-Akpınar-Sarıkavak-Emecik Kanyonu Çameli Paşa Deresi güzergahlarında devam edecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.