Çameli'de Mayıs Çıntarı Çıktı

GÜNDEM 29.05.2017 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Mayıs Çıntarı Çıktı

Denizli Çameli'de Mayısın sonunda çıkan çıntar mantarı görenleri şaşırttı

Denizli Çameli'de Mayısın sonunda çıkan çıntar mantarı görenleri şaşırttı   Tüm Türkiye'de ve Çameli'de mayıs ayının soğuk ve yağışlı geçmesi doğada da değişikliğe neden oldu.     Çameli Belevi Mahallesi'nde yaşayan D. Aydınhan ve arkadaşları Belevi Mahallesi "Karamık Yatağı Mevkiinde" dolaşırken sonbahar mevsimine mahsus olan Çıntar  Mantarını buldular.     29 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Bulunan Çıntar Mantarını gören diğer aile fertleri fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı.
Denizli Çameli'de Mayısın sonunda çıkan çıntar mantarı görenleri şaşırttı

Denizli Çameli'de Mayısın sonunda çıkan çıntar mantarı görenleri şaşırttı

 

Tüm Türkiye'de ve Çameli'de mayıs ayının soğuk ve yağışlı geçmesi doğada da değişikliğe neden oldu.

 

 

Çameli Belevi Mahallesi'nde yaşayan D. Aydınhan ve arkadaşları Belevi Mahallesi "Karamık Yatağı Mevkiinde" dolaşırken sonbahar mevsimine mahsus olan Çıntar  Mantarını buldular.

 

 

29 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Bulunan Çıntar Mantarını gören diğer aile fertleri fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.