Çameli'de Mevlid-i Nebi Haftası Programı

DENİZLİ 13.11.2019 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Çameli İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda “Peygamber ve Aile” temalı Mevlid-i Nebi Haftası Programı düzenlendi.   Programa Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Müftüsü Fatih Bütüncü, Daire Amirleri, İş ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Peygamberimiz ve aile hayatı temalı sinevizyon gösterisi ve kamu spotu sunuldu.     Sanayi Camii İmam Hatibi  Kenan Salar  Kuran-ı Kerim okudu Çameli  İlçe Müftüsü Fatih Bütüncü  “  Anma programının anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Çavdır İlçe Müftüsü ve 2000 yıllarında Çameli İlçe Müftülüğü yapan  Erkan Saral  ise ailenin önemine değinerek; “Toplumun özü, mayası ailedir. Ailenin de en önemli öğesi kadınlardır yani analardır.” dedi. Program Sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünce Düzenlenen Peygamberimize Mektup konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.        

Çameli İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda “Peygamber ve Aile” temalı Mevlid-i Nebi Haftası Programı düzenlendi.

 

Programa Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Müftüsü Fatih Bütüncü, Daire Amirleri, İş ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Peygamberimiz ve aile hayatı temalı sinevizyon gösterisi ve kamu spotu sunuldu.

 

 

Sanayi Camii İmam Hatibi  Kenan Salar  Kuran-ı Kerim okudu Çameli  İlçe Müftüsü Fatih Bütüncü  “  Anma programının anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Çavdır İlçe Müftüsü ve 2000 yıllarında Çameli İlçe Müftülüğü yapan  Erkan Saral  ise ailenin önemine değinerek; “Toplumun özü, mayası ailedir. Ailenin de en önemli öğesi kadınlardır yani analardır.” dedi. Program Sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünce Düzenlenen Peygamberimize Mektup konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.