Çameli'de öğrencilere deprem ve yangın tatbikatı eğitimi verildi

EĞİTİM 01.03.2017 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de öğrencilere deprem ve yangın tatbikatı eğitimi verildi

Çameli ilçesi Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda Sivil Savunma Günü nedeniyle deprem ve yangın tahliye tatbikatı yapıldı.

Sivil Savunma Kulübü'nce Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu'nda yapılan tatbikatta olası deprem ve yangın anında okulda can ve mal kaybının en aza indirilmesi amaçlanması için tatbikat düzenlendi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli İtfaiye ekibinden Tanju Uğur  tarafından Çameli Belediyesi Konferans Salonunda, tatbikat öncesi söndürme, kurtarma, koruma ve ilk yardım, yangın, deprem ve tahliye konusunda  Atatürk Ortaokulu öğrencilerine sunum bilgilendirslmesi yapıldı.   Atatürk İlkokulu binasındaki tatbikatta 16 personel ve öğrenci hiçbir kargaşaya yer vermeden okulu çok kısa sürede boşalttı. Daha sonra okul bahçesinde güvenli bir alana toplanan öğrencilere, itfaiye ekiplerince yangının yangın söndürme tüpü ile nasıl söndürüleceği tatbiki olarak gösterildi.    
Çameli ilçesi Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda Sivil Savunma Günü nedeniyle deprem ve yangın tahliye tatbikatı yapıldı.

Sivil Savunma Kulübü'nce Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu'nda yapılan tatbikatta olası deprem ve yangın anında okulda can ve mal kaybının en aza indirilmesi amaçlanması için tatbikat düzenlendi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli İtfaiye ekibinden Tanju Uğur  tarafından Çameli Belediyesi Konferans Salonunda, tatbikat öncesi söndürme, kurtarma, koruma ve ilk yardım, yangın, deprem ve tahliye konusunda  Atatürk Ortaokulu öğrencilerine sunum bilgilendirslmesi yapıldı.

 

Atatürk İlkokulu binasındaki tatbikatta 16 personel ve öğrenci hiçbir kargaşaya yer vermeden okulu çok kısa sürede boşalttı. Daha sonra okul bahçesinde güvenli bir alana toplanan öğrencilere, itfaiye ekiplerince yangının yangın söndürme tüpü ile nasıl söndürüleceği tatbiki olarak gösterildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.