Çameli’de Öğretmenler Günü korona gölgesinde kutlandı

DENİZLİ 24.11.2020 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Çameli’de Öğretmenler Günü korona gölgesinde kutlandı

Çameli İlçesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü koronavirüs gölgesinde düzenlenen törenle kutlandı.   Eğitim camiası mensupları Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhuriyet meydanında bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulmasın ardından İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu.   Ardından Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’ü ziyaret eden  öğretmenlere, kitap hediye eden Kaymakam Yenigün, öğretmenlerin gününü kutladı.     BAŞKAN ARSLAN’A ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET  24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Öğretmenleri Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.   Başkan Arslan, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Bir harf öğretme çabası, derdi ve gayreti içerisinde olan, ilim ve irfanla insan yetiştiren, toplumu inşa eden tüm öğretmenlerimiz; İyi ki varsınız. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Şehit olan ve vefat eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Öğretmene verilen değer herşeye değer”  dedi.     CORONA NEDENİYLE VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER ANISINA   Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından internetten koronivirüs nedeniyle hayatını kaybeden Öğretmen Mustafa Ergenay ve elim bir hastalık sonucu vefat eden Mustafa Türksever için sunum yapıldı.  Ayrıca Çameli’nin emektar öğretmenleri anısına Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğü Youtube kanalından gösteri  düzenlendi. Öğrenciler ve veliler tarafından youtubu’de ki video çok ilgi gördü sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan öğrenciler öğretmenlerini çok özlediğini yorumlarda belirtti.   Çameli’de öğretmenler gününde hem sevinç hem hüzün bir arada yaşandı. 24 Kasım’da buruk bir sevinç yaşanırken  salgın nedeniyle bu seneki tablo hem buruk olacak hem de öğrencilerini özleyen öğretmenlerle dolacak.

Çameli İlçesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü koronavirüs gölgesinde düzenlenen törenle kutlandı.

 

Eğitim camiası mensupları Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhuriyet meydanında bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulmasın ardından İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu.

 

Ardından Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’ü ziyaret eden  öğretmenlere, kitap hediye eden Kaymakam Yenigün, öğretmenlerin gününü kutladı.

 

 

BAŞKAN ARSLAN’A ÖĞRETMENLERDEN ZİYARET

 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Öğretmenleri Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

 

Başkan Arslan, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Bir harf öğretme çabası, derdi ve gayreti içerisinde olan, ilim ve irfanla insan yetiştiren, toplumu inşa eden tüm öğretmenlerimiz; İyi ki varsınız. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Şehit olan ve vefat eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Öğretmene verilen değer herşeye değer”  dedi.

 

 

CORONA NEDENİYLE VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER ANISINA  

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından internetten koronivirüs nedeniyle hayatını kaybeden Öğretmen Mustafa Ergenay ve elim bir hastalık sonucu vefat eden Mustafa Türksever için sunum yapıldı.  Ayrıca Çameli’nin emektar öğretmenleri anısına Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğü Youtube kanalından gösteri  düzenlendi. Öğrenciler ve veliler tarafından youtubu’de ki video çok ilgi gördü sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan öğrenciler öğretmenlerini çok özlediğini yorumlarda belirtti.

 

Çameli’de öğretmenler gününde hem sevinç hem hüzün bir arada yaşandı. 24 Kasım’da buruk bir sevinç yaşanırken  salgın nedeniyle bu seneki tablo hem buruk olacak hem de öğrencilerini özleyen öğretmenlerle dolacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.