Çameli'de Okuma Bayramı Düzenlendi

EĞİTİM 21.03.2018 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Okuma Bayramı Düzenlendi

Çameli Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okuma bayramı düzenledi. Öğrenciler, okuma ve yazmayı öğrenmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.   Belediye konferans salonunda düzenlenen okuma bayramı programına ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Okul Müdürü Nadir Uzun, Müdür Yardımcısı Kadir Akyol ile öğrencilerin anne babaları ve davetliler katıldı.     Çameli Atatürk İlkokulu 1/A-B sınıf öğretmeni Soner Cebe ve Sezgin Uysal'ın öncülüğünde düzenlenen okuma bayramında öğrenciler, okuduklarını ispatlamak için çeşitli etkinlikler yaparak şiirler ve kompozisyonlar okudu. Öğrencilere okuma ve yazmayı öğrenmeleri anısına 1/A-B sınıfından her öğrencinin rol aldığı skeçler ve semazen gösterisi ile program devam etti.   Sınıf öğretmeni Sezgin Uysal, okumanın hayatı anlamanın ilk basamağı olduğunu belirterek, "Çocuklarımız eğitim öğretim yılının ilk yarı dönemi sonunda hem okudular hem de yazdılar. Her iki sınıfımızda eğitim gören 50 öğrencimiz okuma heyecanını aileleri ile birlikte sevinç içerisinde paylaştı. Çocuklarımızı ve ailelerini yürekten kutluyorum " dedi.   Veliler çocukların fotoğraflarını çekmek için adeta birbiri yarışırken, başarı belgesi dağıtımı ile program sona erdi.    

Çameli Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okuma bayramı düzenledi. Öğrenciler, okuma ve yazmayı öğrenmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.

 

Belediye konferans salonunda düzenlenen okuma bayramı programına ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Okul Müdürü Nadir Uzun, Müdür Yardımcısı Kadir Akyol ile öğrencilerin anne babaları ve davetliler katıldı.

 

 

Çameli Atatürk İlkokulu 1/A-B sınıf öğretmeni Soner Cebe ve Sezgin Uysal'ın öncülüğünde düzenlenen okuma bayramında öğrenciler, okuduklarını ispatlamak için çeşitli etkinlikler yaparak şiirler ve kompozisyonlar okudu. Öğrencilere okuma ve yazmayı öğrenmeleri anısına 1/A-B sınıfından her öğrencinin rol aldığı skeçler ve semazen gösterisi ile program devam etti.

 

Sınıf öğretmeni Sezgin Uysal, okumanın hayatı anlamanın ilk basamağı olduğunu belirterek, "Çocuklarımız eğitim öğretim yılının ilk yarı dönemi sonunda hem okudular hem de yazdılar. Her iki sınıfımızda eğitim gören 50 öğrencimiz okuma heyecanını aileleri ile birlikte sevinç içerisinde paylaştı. Çocuklarımızı ve ailelerini yürekten kutluyorum " dedi.

 

Veliler çocukların fotoğraflarını çekmek için adeta birbiri yarışırken, başarı belgesi dağıtımı ile program sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.