Çameli’de orman yangını!

DENİZLİ 26.04.2018 - 08:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli’de orman yangını!

Denizli Çameli ilçesinde meydana gelen orman yangını yerleşim alanlarına sıçramadan ekipler tarafından söndürüldü.   Dün akşam saat 21.00 sıralarında Çameli Yunuspınarı Mahallesi Şahintepesi mevkiinde başlayan yangına Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınan orman yangınından yaklaşık 300 m2’lik alan zarar gördü.     Yangının yerleşim alanına yakın olmasından dolayı, ekiplerin büyük uğraşları ve çabası sonucu alevler yerleşim alanlarına sıçramadan söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından ekipler soğutma çalışmalarına devam etti.   Meydana gelen yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Çameli ilçesinde meydana gelen orman yangını yerleşim alanlarına sıçramadan ekipler tarafından söndürüldü.

 

Dün akşam saat 21.00 sıralarında Çameli Yunuspınarı Mahallesi Şahintepesi mevkiinde başlayan yangına Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınan orman yangınından yaklaşık 300 m2’lik alan zarar gördü.

 

 

Yangının yerleşim alanına yakın olmasından dolayı, ekiplerin büyük uğraşları ve çabası sonucu alevler yerleşim alanlarına sıçramadan söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından ekipler soğutma çalışmalarına devam etti.

 

Meydana gelen yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.