Çameli ‘de parklar virüs sonrasına hazırlanıyor

DENİZLİ 26.05.2020 - 18:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli ‘de parklar virüs sonrasına hazırlanıyor

Çameli Belediyesi yeni tip korona virüs salgını sonrasındaki güzel günler için Çameli Belediyesinin yeni yapmış olduğu yeni dinlenme ve park alanlarında düzenlemeler gerçekleştiriyor.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, " Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sosyal donatı alanlarında, Parklarda ve kamelyalarımızdan en iyi şekilde faydalandığı, çocuklarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir Çameli için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz Çameli’nin yeşil alan mevcudunun artması konusuna ve ilçe estetiğine büyük önem veriyoruz.     Çameli Belediyesi olarak da pandemi sonrasındaki güzel günler için ilçemizin her noktasında çok yoğun çalışarak, vatandaşlarımızın keyifli ve güzel vakitler geçirmeleri için parklarımızı, yeşil alanlarımıza mevsimlik çiçeklerimizi dikiyor çevre yolunda peyzaj çalışması yapılırken ağaçlarımızı buduyoruz, yeşil alanlarımızın bakımını yapıyoruz Yaşanan zorlu ve sıkıntılı sürecin geride kalmasıyla birlikte çocuklarımızla, gençlerimizle ve yetişkinlerimizle yine yollarda, sokaklarda ve parklarımızla bir araya gelip, daha güzel günlerde buluşacağız" dedi.    

Çameli Belediyesi yeni tip korona virüs salgını sonrasındaki güzel günler için Çameli Belediyesinin yeni yapmış olduğu yeni dinlenme ve park alanlarında düzenlemeler gerçekleştiriyor.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, " Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sosyal donatı alanlarında, Parklarda ve kamelyalarımızdan en iyi şekilde faydalandığı, çocuklarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir Çameli için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz Çameli’nin yeşil alan mevcudunun artması konusuna ve ilçe estetiğine büyük önem veriyoruz.

 

 

Çameli Belediyesi olarak da pandemi sonrasındaki güzel günler için ilçemizin her noktasında çok yoğun çalışarak, vatandaşlarımızın keyifli ve güzel vakitler geçirmeleri için parklarımızı, yeşil alanlarımıza mevsimlik çiçeklerimizi dikiyor çevre yolunda peyzaj çalışması yapılırken ağaçlarımızı buduyoruz, yeşil alanlarımızın bakımını yapıyoruz Yaşanan zorlu ve sıkıntılı sürecin geride kalmasıyla birlikte çocuklarımızla, gençlerimizle ve yetişkinlerimizle yine yollarda, sokaklarda ve parklarımızla bir araya gelip, daha güzel günlerde buluşacağız" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.