Çameli’de pazaryeri alanı ve yollar dezenfekte edildi

DENİZLİ 20.03.2020 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de pazaryeri alanı ve yollar dezenfekte edildi

Çameli Belediyesi gece geç saatlerde kapalı pazaryerinde yoğunluk olması, Cuma pazarında vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapmaları amacıyla dezenfekte çalışmalarını devam etti.   Çamali Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada; “Coronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında gece gündüz mücadele ediyoruz. Kapalı pazar yerimizde ve yollarda dezenfekte çalışmalarımız gecenin ilerleyen saatlerinde devam etmektedir. Panik yok tedbir var. Belediyemiz ekipleri tarafından vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlara dezenfekte işlemi yapıldı ve çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak, hijyene önem vererek gerekli tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuya özen göstererek çok kalabalık ortamlarda bulunmamalarını ve hijyene önem vermelerini diliyorum” dedi.     VATANDAŞLARDAN DESTEK Çameli’de gece saat 01:00 olması ve ilaçlama çalışmalarının devam etmesini takip eden vatandaşlar evlerinin balkonunda alkış tutarak çalışmalara destek verdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.    

Çameli Belediyesi gece geç saatlerde kapalı pazaryerinde yoğunluk olması, Cuma pazarında vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapmaları amacıyla dezenfekte çalışmalarını devam etti.

 

Çamali Belediyesi Başkanı Cengiz Arslan yaptığı açıklamada; “Coronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında gece gündüz mücadele ediyoruz. Kapalı pazar yerimizde ve yollarda dezenfekte çalışmalarımız gecenin ilerleyen saatlerinde devam etmektedir. Panik yok tedbir var. Belediyemiz ekipleri tarafından vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlara dezenfekte işlemi yapıldı ve çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak, hijyene önem vererek gerekli tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuya özen göstererek çok kalabalık ortamlarda bulunmamalarını ve hijyene önem vermelerini diliyorum” dedi.

 

 

VATANDAŞLARDAN DESTEK

Çameli’de gece saat 01:00 olması ve ilaçlama çalışmalarının devam etmesini takip eden vatandaşlar evlerinin balkonunda alkış tutarak çalışmalara destek verdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.