Çameli’de protokol Covid-19 aşısı oldu

DENİZLİ 15.02.2021 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli’de protokol Covid-19 aşısı oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatlarıyla yöneticilerin aşı olarak vatandaşlara örnek olmaları çağrısı üzerine Denizli’nin Çameli ilçesi Kaymakam Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan   COVİD-19 virüs aşısının ilk dozunu yaptırdı. Yapılan aşı sonrası gelişebilecek ani ve ciddi reaksiyonlar oluşabilme ihtimali göz önünde bulundurularak gözlem altıda tutulan Kaymakam Yenigün ve Başkan Arslan   sağlık çalışanlarından Çameli’nde  aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Arslan sağlıkçılarımıza çok teşekkür ederim. Bütün 65 yaş üstü vatandaşlarımız aşı olmaya davet ediyor. Randevularını alsınlar, mutlaka aşılarını yapsınlar. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatlarıyla yöneticilerin aşı olarak vatandaşlara örnek olmaları çağrısı üzerine Denizli’nin Çameli ilçesi Kaymakam Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan   COVİD-19 virüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Yapılan aşı sonrası gelişebilecek ani ve ciddi reaksiyonlar oluşabilme ihtimali göz önünde bulundurularak gözlem altıda tutulan Kaymakam Yenigün ve Başkan Arslan   sağlık çalışanlarından Çameli’nde  aşılama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Arslan sağlıkçılarımıza çok teşekkür ederim. Bütün 65 yaş üstü vatandaşlarımız aşı olmaya davet ediyor. Randevularını alsınlar, mutlaka aşılarını yapsınlar. İnşallah bu salgından maske, mesafe ve temizliğe dikkat ederek yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.