Çameli’de Ralli’ciler Tozu Dumanına katacak

DENİZLİ 21.08.2017 - 08:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de Ralli’ciler Tozu Dumanına katacak

7.'si düzenlenen Transanatolia yarışı dün İzmir'de başladı. Denizli, Antalya, Konya-Karapınar, Niğde-Aladağ'ın ardından rotasını kuzeye çevirip Kapadokya, Tokat-Gümünek'ten sonra Samsun'da sona erecek.

Transanatolia kısa sayılabilecek bir süre içinde dünyanın en iyi ralli raid yarışları arasında yer alan Tarnsanatolia Ralli Yarışması dün İzmir’de başladı. 19 il 60 ilçe ’den geçecek toplam 7 gün sürecek ve günlük 400 kilometre yol kat edecekler. 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü (bugün) Çameli güzergahında düzenlenecektir.   Transanatolia Yarışması Çameli güzergahını kullanacak yarışçıların güzelliklerini hayatın içinden, eşsiz kesitlerle göz önüne getirerek Çameli’nin ve Ülkenin  tanıtımına katkı sağlayacak. Böylece Çameli’nin saklı güzellikleri görünmüş olacak.   Başkan Cengiz Arslan, "Unutulmaz anlar yaşamak ve eşsiz tecrübeler kazanmak istiyorsanız sizi bu harikulade etkinliği izlemek isteyenleri Taşçılar,Taşlıkbaşı,Kargın,gürsu ,buğugediği,yaylacık ve Arıkaya Mahalleleri arasında düzenlenerek ilçemizde ayrılıp Dirmil yoluna devam edeceklerdir. Ralli’yi izlemek isteyen vatandaşların saat 08:00 ile 11:00 arasında Trafik ve Can Güvenliği açısından ralli yolu üzerinde bulunmamaları izlemek isteyenlerin güvenlik şeridinden uzak durmaları ayrıca Bugugediği mevkiinden izlemelerini rica ediyoruz" dedi.   Transanatolia, İzmir'de başlayıp, Denizli, Antalya, Konya-Karapınar, Niğde-Aladağ'ın ardından rotasını kuzeye çevirip Kapadokya, Tokat-Gümünek'ten sonra Samsun'da sona erecek.
7.'si düzenlenen Transanatolia yarışı dün İzmir'de başladı. Denizli, Antalya, Konya-Karapınar, Niğde-Aladağ'ın ardından rotasını kuzeye çevirip Kapadokya, Tokat-Gümünek'ten sonra Samsun'da sona erecek.

Transanatolia kısa sayılabilecek bir süre içinde dünyanın en iyi ralli raid yarışları arasında yer alan Tarnsanatolia Ralli Yarışması dün İzmir’de başladı. 19 il 60 ilçe ’den geçecek toplam 7 gün sürecek ve günlük 400 kilometre yol kat edecekler. 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü (bugün) Çameli güzergahında düzenlenecektir.

 

Transanatolia Yarışması Çameli güzergahını kullanacak yarışçıların güzelliklerini hayatın içinden, eşsiz kesitlerle göz önüne getirerek Çameli’nin ve Ülkenin  tanıtımına katkı sağlayacak. Böylece Çameli’nin saklı güzellikleri görünmüş olacak.

 

Başkan Cengiz Arslan, "Unutulmaz anlar yaşamak ve eşsiz tecrübeler kazanmak istiyorsanız sizi bu harikulade etkinliği izlemek isteyenleri Taşçılar,Taşlıkbaşı,Kargın,gürsu ,buğugediği,yaylacık ve Arıkaya Mahalleleri arasında düzenlenerek ilçemizde ayrılıp Dirmil yoluna devam edeceklerdir. Ralli’yi izlemek isteyen vatandaşların saat 08:00 ile 11:00 arasında Trafik ve Can Güvenliği açısından ralli yolu üzerinde bulunmamaları izlemek isteyenlerin güvenlik şeridinden uzak durmaları ayrıca Bugugediği mevkiinden izlemelerini rica ediyoruz" dedi.

 

Transanatolia, İzmir'de başlayıp, Denizli, Antalya, Konya-Karapınar, Niğde-Aladağ'ın ardından rotasını kuzeye çevirip Kapadokya, Tokat-Gümünek'ten sonra Samsun'da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.