Çameli'de sıcak asfalt çalışmaları başladı

DENİZLİ 05.08.2019 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de sıcak asfalt çalışmaları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli'de alt yapı çalışmalarını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt çalışması başlattı.   Aydem ve DSİ'nin dere ıslahı ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladığı Yeni Mahalle ve Yunuspınarı Mahallesi'ndeki 5 kilometrelik Atatürk Bulvarı ile Osman Yılmaz Caddesi yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor.   Yaklaşık 4 yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları bugün itibari ile tamamen yenilenmiş ve bitmiş, çizgi ve trafik işaretleri ile birlikte kullanıma bayram öncesi hazır olacak.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli'de alt yapı çalışmalarını tamamladığı caddelerde sıcak asfalt çalışması başlattı.

 

Aydem ve DSİ'nin dere ıslahı ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamladığı Yeni Mahalle ve Yunuspınarı Mahallesi'ndeki 5 kilometrelik Atatürk Bulvarı ile Osman Yılmaz Caddesi yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor.

 

Yaklaşık 4 yıldır Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları bugün itibari ile tamamen yenilenmiş ve bitmiş, çizgi ve trafik işaretleri ile birlikte kullanıma bayram öncesi hazır olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.