Çameli’de taşeron başvuru sonuçları açıklandı

DENİZLİ 15.02.2018 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’de taşeron başvuru sonuçları açıklandı

Çameli Belediyesi  tespit komisyonuna müracaat eden personellerin sürekli işçi kadrolarına geçiş başvuru sonuçları Çameli Belediyesi  resmi internet sitesinde ilanen yayınlandı.   Çameli Belediyesince  4734 sayılı Kanun ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları inceleyip değerlendirmek üzere Tespit Komisyonu teşkil edildi. Tespit Komisyonu yapılan başvuruları incelenerek, Tespit Komisyonu tarafından, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar (Ek-1) de yer alan listede, gerekli şartları taşımadığından sınava girmeye hak kazanamayan (Ek-2) de yer alan listede yayınlandı.   Detayları Bilgi için www.cameli.bel.tr  web sayfasından inceleyebilirsiniz;

Çameli Belediyesi  tespit komisyonuna müracaat eden personellerin sürekli işçi kadrolarına geçiş başvuru sonuçları Çameli Belediyesi  resmi internet sitesinde ilanen yayınlandı.

 

Çameli Belediyesince  4734 sayılı Kanun ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesi kapsamında çalıştırılmakta olan taşeron işçilerinin, 24/12/2017 tarih ve 696 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127 nci maddesiyle 27/06/1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23 üncü madde kapsamında sürekli işçi kadrosuna geçiş talebine ilişkin başvuruları inceleyip değerlendirmek üzere Tespit Komisyonu teşkil edildi. Tespit Komisyonu yapılan başvuruları incelenerek, Tespit Komisyonu tarafından, gerekli şartları taşıyan ve sınava katılmaya hak kazananlar (Ek-1) de yer alan listede, gerekli şartları taşımadığından sınava girmeye hak kazanamayan (Ek-2) de yer alan listede yayınlandı.

 

Detayları Bilgi için www.cameli.bel.tr  web sayfasından inceleyebilirsiniz;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.