Çameli'de trafik kazası: 2 yaralı

ASAYİŞ 16.10.2019 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de trafik kazası: 2 yaralı

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde bu sabah meydana gelen kazada, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.   Alınan bilgiye göre, bu sabah 09.00’da Çameli İlçesi Kirazlıyayla Mahallesi’nde işe gitmek üzere evden çıkan itfaiye eri Ramazan K.’nın (30) kullandığı 20 AAR 878 plakalı motosiklet ile yine işe gitmekte olan ve doktor olduğu belirtilen Cem K.’nın kullandığı 33 DU 558 plakalı otomobil yağıştan dolayı çarpıştı.   Çarpışma sonrası motosikletten savrulan Ramazan K. yaralanırken, Cem K. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Ramazan K. ilk müdahale sonrası Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Cem K. ayakta tedavi edildi.   Tedavi için hastaneye kaldırılan Ramazan K.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.   Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde bu sabah meydana gelen kazada, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, bu sabah 09.00’da Çameli İlçesi Kirazlıyayla Mahallesi’nde işe gitmek üzere evden çıkan itfaiye eri Ramazan K.’nın (30) kullandığı 20 AAR 878 plakalı motosiklet ile yine işe gitmekte olan ve doktor olduğu belirtilen Cem K.’nın kullandığı 33 DU 558 plakalı otomobil yağıştan dolayı çarpıştı.

 

Çarpışma sonrası motosikletten savrulan Ramazan K. yaralanırken, Cem K. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Ramazan K. ilk müdahale sonrası Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Cem K. ayakta tedavi edildi.

 

Tedavi için hastaneye kaldırılan Ramazan K.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.