Çameli’de Yamaç Paraşütü Heyecanı Başlıyor

DENİZLİ 05.03.2021 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli’de Yamaç Paraşütü Heyecanı Başlıyor

Çameli’de Yamaç Paraşütü heyecanı başlıyor. 2021 Türkiye Ön Dünya Kupası'na Çameli Belediyesi, ev sahipliği yapacak.   Çameli ilçesindeki 2 bin 150 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı, korona virüs ile mücadelede normalleşme süreci kapsamında yamaç paraşütü sporcularına yeniden ev sahipliği yapmaya başlayacak Pandemi kuralları içerisinde düzenlenecek organizasyon Dünya Kupası ön eleme 1. ayağı 25 Temmuz 2021 - 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Çameli’nde yapılacak   GÖKYÜZÜ RENKLENİCEK Başkan Arslan 2013 yılında başlattıkları hava sporları serüveninde Yaylacık Dağı’nın bu alanda tüm dünyada tanınan merkezlerden biri haline geldiğini söyledi. Çameli’nin tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinin yanında hava sporlarında da adından söz ettirdiğini vurgulayan Arslan; ''Yamaç paraşütünde şimdiye kadar yaptığımız uluslararası organizasyonlarla büyük başarılara imza attık.     PANDEMİ VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN ORGANİSZYON OLACAK Konumu, her daim rüzgârlı oluşu ve dünyada 4 yöne uçuş gerçekleştirilebilen ender paraşüt merkezleri arasında gösterilmeye başlayacak organizasyonda Pandemi ‘nin durumuna Sağlık Bakanlığı COVID-19 Salgın Yönetimi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgelerine göre 25 Temmuz 2021 - 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Yaylacık Dağı pisti, adrenalin tutkunu misafirlerini ağırlayacağız Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti, sadece Türkiye'de değil bütün dünyada tanınır, bilinir bir noktaya gelmiş durumda .Organizyona Katkı sunacak tüm kurumlara şimdiden teşekkür ediyorum. Maksadımız burada dünya klasmanında yarışmalar yapıp hem ilçemizin hem Denizli’mizin hem ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak.  

Çameli’de Yamaç Paraşütü heyecanı başlıyor. 2021 Türkiye Ön Dünya Kupası'na Çameli Belediyesi, ev sahipliği yapacak.

 

Çameli ilçesindeki 2 bin 150 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı, korona virüs ile mücadelede normalleşme süreci kapsamında yamaç paraşütü sporcularına yeniden ev sahipliği yapmaya başlayacak Pandemi kuralları içerisinde düzenlenecek organizasyon Dünya Kupası ön eleme 1. ayağı 25 Temmuz 2021 - 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Çameli’nde yapılacak

 

GÖKYÜZÜ RENKLENİCEK

Başkan Arslan 2013 yılında başlattıkları hava sporları serüveninde Yaylacık Dağı’nın bu alanda tüm dünyada tanınan merkezlerden biri haline geldiğini söyledi. Çameli’nin tarihi dokusu ve kültürel zenginliklerinin yanında hava sporlarında da adından söz ettirdiğini vurgulayan Arslan; ''Yamaç paraşütünde şimdiye kadar yaptığımız uluslararası organizasyonlarla büyük başarılara imza attık.

 

 

PANDEMİ VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN ORGANİSZYON OLACAK

Konumu, her daim rüzgârlı oluşu ve dünyada 4 yöne uçuş gerçekleştirilebilen ender paraşüt merkezleri arasında gösterilmeye başlayacak organizasyonda Pandemi ‘nin durumuna Sağlık Bakanlığı COVID-19 Salgın Yönetimi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgelerine göre 25 Temmuz 2021 - 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında Yaylacık Dağı pisti, adrenalin tutkunu misafirlerini ağırlayacağız Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti, sadece Türkiye'de değil bütün dünyada tanınır, bilinir bir noktaya gelmiş durumda .Organizyona Katkı sunacak tüm kurumlara şimdiden teşekkür ediyorum. Maksadımız burada dünya klasmanında yarışmalar yapıp hem ilçemizin hem Denizli’mizin hem ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.