Çameli’de yollar kış ayına hazırlanıyor

DENİZLİ 14.10.2020 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de yollar kış ayına hazırlanıyor

Çameli İlçesi’nde kış ayının yaklaşması sonucu mahallerde bozulan yollarda çalışma başlatıldı. Mahallelerde bozulan yollarda kumlama çalışması devam ediyor.   Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi Koordinesinde, Bıçakçı Mahallesi’nde ara sokaklarda kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yapılan kumlama çalışmasıyla yollarda zemin güçlendiriliyor.     Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Biz belediye olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Personelimizin gayret ve başarılarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ve duyarlılıkları ile bize destek olan tüm Çameli’li vatandaşlarımıza teşekkür ederim.   İlçemizde yaptığımız tüm çalışmalarımızda ve kışa hazırlık için başlattığımız kumlama çalışmalarından dolayı destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim” dedi.   Mahalle sakinleri, Belediye çalışanlarına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.  

Çameli İlçesi’nde kış ayının yaklaşması sonucu mahallerde bozulan yollarda çalışma başlatıldı. Mahallelerde bozulan yollarda kumlama çalışması devam ediyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi Koordinesinde, Bıçakçı Mahallesi’nde ara sokaklarda kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yapılan kumlama çalışmasıyla yollarda zemin güçlendiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Biz belediye olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Personelimizin gayret ve başarılarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma ve duyarlılıkları ile bize destek olan tüm Çameli’li vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

 

İlçemizde yaptığımız tüm çalışmalarımızda ve kışa hazırlık için başlattığımız kumlama çalışmalarından dolayı destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim” dedi.

 

Mahalle sakinleri, Belediye çalışanlarına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.