Çameli'de zabıta denetimleri arttırdı!

DENİZLİ 17.01.2018 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de zabıta denetimleri arttırdı!

Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde işyerlerinin tabelalarının Reklam İlan ve Tanıtım Yönetmeliği’ne uygun hale getirilmesi için denetimlerini sıklaştırdı.   Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri yönetmeliğe ve İlçenin görselliğine aykırı olan işyeri reklam tabelaları denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Çameli’de birçok işyeri tabelasının standartlara aykırı düzenlendiğini söyleyen yetkililer, ilçenin görsel güzelliğinin artırılması için binaları çirkinleştiren tabela kirliliğinin önüne geçilmesi gerektiğini ifade ettiler. Bu sebeple işyeri sahiplerinin reklam tabelası yaptırırken yönetmeliklere uygun tabela yaptırmaları gerektiği hatırlatıldı.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “İlçemizin görsel güzelliğinin artırılması için binaları çirkinleştiren tabela kirliliğinin önüne geçilmesi Bu sebeple işyeri sahiplerinin reklam tabelası yaptırırken yönetmeliklere uygun tabela yaptırmaları gerektiği hatırlatıldı. Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 7 -24 esasına göre çalıştıklarını, vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini 0258 571 5002 no’lu hattan ulaştırabilirler” dedi.  

Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde işyerlerinin tabelalarının Reklam İlan ve Tanıtım Yönetmeliği’ne uygun hale getirilmesi için denetimlerini sıklaştırdı.

 

Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri yönetmeliğe ve İlçenin görselliğine aykırı olan işyeri reklam tabelaları denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Çameli’de birçok işyeri tabelasının standartlara aykırı düzenlendiğini söyleyen yetkililer, ilçenin görsel güzelliğinin artırılması için binaları çirkinleştiren tabela kirliliğinin önüne geçilmesi gerektiğini ifade ettiler. Bu sebeple işyeri sahiplerinin reklam tabelası yaptırırken yönetmeliklere uygun tabela yaptırmaları gerektiği hatırlatıldı.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “İlçemizin görsel güzelliğinin artırılması için binaları çirkinleştiren tabela kirliliğinin önüne geçilmesi Bu sebeple işyeri sahiplerinin reklam tabelası yaptırırken yönetmeliklere uygun tabela yaptırmaları gerektiği hatırlatıldı. Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 7 -24 esasına göre çalıştıklarını, vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini 0258 571 5002 no’lu hattan ulaştırabilirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.