Çameli’den Ankara Çıkarması

DENİZLİ 22.11.2017 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’den Ankara Çıkarması

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve AK Parti İlçe Başkanlığı ve beraberindeki heyet, Ankara’ya çıkarma yaptı. Çameli heyeti Ankara’da bir dizi ziyarette bulunurken, TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasına katıldı.   Ankara’ya Salı günü çıkarma yapan Çameli heyetinde, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarların katılımlarıyla, Gazi Meclisinde Ak Parti Grubunun haftalık toplantısına katılarak ziyarette bulundu.    İLK DURAK GAZİ MECLİSİ Heyet ilk ziyaretini Gazi Meclisi’ne yaptı. TBMM ‘deki grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması esnasında zaman zaman Çameli Yolu’nun yapımından dolayı teşekkür mahiyetinde slogan attılar. Grup toplantısı sonrası, Başkan Cengiz Arsla, İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin daveti üzerine mecliste öğle yemeğine katıldı.   Başkan Arslan ve beraberindeki heyet Önceki Dönem Aile Sosyal ve Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile komisyon toplantı odasında bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Arslan Çameli’deki ilçe çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verirken, Denizli Milletvekilleri hükümet çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Meclis ziyareti sonrası Adalet Bakanlığı binasına gecen heyet Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı makamında ziyaret etti.   EKONOMİ BAKANLIĞI’NA ZİYARET Çameli heyeti daha sonra Ekonomi Bakanlığını ziyaret ederek burada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile görüştü. Heyet Bakan Zeybekci ile uzun süre sohbet etti. Çameli’nin sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Zeybekci, “Denizli milletvekilleri olarak hemşerilerimizi mecliste ve bakanlığımızda ağırlamaktan onur duyuyoruz. Çameli’nin sorunlarını ve farklı konuları görüştük her zamanki gibi konuların yakından takipçisi olacağız” dedi.   Başkan Cengiz Arslan; “ Ankara’daki gezi ve ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. Ankara’da çok güzel ağırlandık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını canlı olarak seyretme fırsatı da yakalamış olduk. Güzel bir ziyaret oldu. Yoğun tempoları arasında bizlere de zaman ayırdıkları için Çameli’mizin değişimi ve dönüşümü noktasında bütün projelerini birebir takip eden, Ankara Bürokrasisinde yaptığımız ve yapacağımız tüm görüşmelerde önümüzü açarak, ilçemize ilk elden ve en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci, Adalet Bakanı Yardımcımız Bilal Uçar ve Ak Parti Denizli Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.   Ziyaret Sonrası Millet Camiinde İkindi Namazını eda  eden Çameli Heyeti daha sonra Denizli’ye dönüş için  Ankara’dan ayrıldı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve AK Parti İlçe Başkanlığı ve beraberindeki heyet, Ankara’ya çıkarma yaptı. Çameli heyeti Ankara’da bir dizi ziyarette bulunurken, TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasına katıldı.

 

Ankara’ya Salı günü çıkarma yapan Çameli heyetinde, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarların katılımlarıyla, Gazi Meclisinde Ak Parti Grubunun haftalık toplantısına katılarak ziyarette bulundu.

 

 İLK DURAK GAZİ MECLİSİ

Heyet ilk ziyaretini Gazi Meclisi’ne yaptı. TBMM ‘deki grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması esnasında zaman zaman Çameli Yolu’nun yapımından dolayı teşekkür mahiyetinde slogan attılar. Grup toplantısı sonrası, Başkan Cengiz Arsla, İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin daveti üzerine mecliste öğle yemeğine katıldı.

 

Başkan Arslan ve beraberindeki heyet Önceki Dönem Aile Sosyal ve Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile komisyon toplantı odasında bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Arslan Çameli’deki ilçe çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verirken, Denizli Milletvekilleri hükümet çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Meclis ziyareti sonrası Adalet Bakanlığı binasına gecen heyet Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı makamında ziyaret etti.

 

EKONOMİ BAKANLIĞI’NA ZİYARET

Çameli heyeti daha sonra Ekonomi Bakanlığını ziyaret ederek burada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile görüştü. Heyet Bakan Zeybekci ile uzun süre sohbet etti. Çameli’nin sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getiren Zeybekci, “Denizli milletvekilleri olarak hemşerilerimizi mecliste ve bakanlığımızda ağırlamaktan onur duyuyoruz. Çameli’nin sorunlarını ve farklı konuları görüştük her zamanki gibi konuların yakından takipçisi olacağız” dedi.

 

Başkan Cengiz Arslan; “ Ankara’daki gezi ve ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. Ankara’da çok güzel ağırlandık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını canlı olarak seyretme fırsatı da yakalamış olduk. Güzel bir ziyaret oldu. Yoğun tempoları arasında bizlere de zaman ayırdıkları için Çameli’mizin değişimi ve dönüşümü noktasında bütün projelerini birebir takip eden, Ankara Bürokrasisinde yaptığımız ve yapacağımız tüm görüşmelerde önümüzü açarak, ilçemize ilk elden ve en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci, Adalet Bakanı Yardımcımız Bilal Uçar ve Ak Parti Denizli Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaret Sonrası Millet Camiinde İkindi Namazını eda  eden Çameli Heyeti daha sonra Denizli’ye dönüş için  Ankara’dan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.