Çameli’den Barış Pınarı Harekatı’na Süt desteği

DENİZLİ 18.10.2019 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’den Barış Pınarı Harekatı’na Süt desteği

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na bölge halkı ve tüm Türkiye genelinde çeşitli gıda ve giyecek gönderdiği Mehmetçiklere anlamlı bir destek de Denizli’nin Çameli İlçesi’nden geldi.   Çameli Kızılkaya Kalkınma Kooperatifine bağlı süt üreticileri Çameli İlçesi Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen’in başlattığı kampanyaya destek olarak Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı bugüne kadar 3 tona yakın süt kooperatifte birikti. Çameli’li üreticiler toplanan sütün bedelini önümüzdeki günlerde Mehmetçik Vakfının hesabına yatıracaklarını ve dekontlarını bağış yapan tüm üreticilere ulaştıracaklarını ifade ettiler.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak amacıyla Çameli İlçemizde üretim yapan çiftçilerimizden toplanan sütler yine İlçemizdeki süt toplayan Mahalle Muhtarımız ve kooperatifimiz öncülüğünde Mehmetçik Vakfına bağışlanmaktadır. Arkadaşlarımız toplanan sütün bedelini Mehmetçik Vakfının hesaplarına yatıracaklar. Türkiye, terörle kararlı bir şekilde mücadele edeceğini Barış Pınarı Harekatıyla tüm dünyaya ilan etmiştir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiğimizin sağ salim görevlerini tamamlayarak ülkelerine dönmelerini nasip etsin.. Mehmetçik Vakfıda şehadete ulaşan kahramanlarımızın yakınlarına ve Silahlı Kuvvetlerimize verdiği destekle gönlümüzde apayrı bir yere sahiptir. İlçemiz vatanına ve askerine olan sevgisini böyle anlamlı bir kampanya ile bir daha göstermiştir. Böyle anlamlı bir kampanyayı düzenleyen ve destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.     Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen Barış Pınarı Harekatı'nda mücadele eden askerlerimiz için süt üreticilerinden süt toplama kampanyası başlattık. Tüm vatandaşlarımız, mahallelerimizde 1 hafta içerisinde topladığımız sütleri kooperatifimiz aracılığıyla topluyoruz, toplamaya da devam edeceğiz. Amacımız sütümüzü satıp maddi olarak destek sağlamaktır. Çamelililer olarak bir nebze olsun katkı sunmak istedik. Burada önemli olan gıdaların miktarı değil. Burada önemli olan halkımızın bu türlü milli konularda birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, askerimizin ve devletimizin yanında olduğunu göstermektir" dedi.   Yapılan konuşmaların ardından süt tankerlerinin önünde operasyondaki askerler için dua edildi.      

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na bölge halkı ve tüm Türkiye genelinde çeşitli gıda ve giyecek gönderdiği Mehmetçiklere anlamlı bir destek de Denizli’nin Çameli İlçesi’nden geldi.

 

Çameli Kızılkaya Kalkınma Kooperatifine bağlı süt üreticileri Çameli İlçesi Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen’in başlattığı kampanyaya destek olarak Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı bugüne kadar 3 tona yakın süt kooperatifte birikti. Çameli’li üreticiler toplanan sütün bedelini önümüzdeki günlerde Mehmetçik Vakfının hesabına yatıracaklarını ve dekontlarını bağış yapan tüm üreticilere ulaştıracaklarını ifade ettiler.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak amacıyla Çameli İlçemizde üretim yapan çiftçilerimizden toplanan sütler yine İlçemizdeki süt toplayan Mahalle Muhtarımız ve kooperatifimiz öncülüğünde Mehmetçik Vakfına bağışlanmaktadır. Arkadaşlarımız toplanan sütün bedelini Mehmetçik Vakfının hesaplarına yatıracaklar. Türkiye, terörle kararlı bir şekilde mücadele edeceğini Barış Pınarı Harekatıyla tüm dünyaya ilan etmiştir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiğimizin sağ salim görevlerini tamamlayarak ülkelerine dönmelerini nasip etsin.. Mehmetçik Vakfıda şehadete ulaşan kahramanlarımızın yakınlarına ve Silahlı Kuvvetlerimize verdiği destekle gönlümüzde apayrı bir yere sahiptir. İlçemiz vatanına ve askerine olan sevgisini böyle anlamlı bir kampanya ile bir daha göstermiştir. Böyle anlamlı bir kampanyayı düzenleyen ve destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yumrutaş Mahalle Muhtarı Uğur Sökmen Barış Pınarı Harekatı'nda mücadele eden askerlerimiz için süt üreticilerinden süt toplama kampanyası başlattık. Tüm vatandaşlarımız, mahallelerimizde 1 hafta içerisinde topladığımız sütleri kooperatifimiz aracılığıyla topluyoruz, toplamaya da devam edeceğiz. Amacımız sütümüzü satıp maddi olarak destek sağlamaktır. Çamelililer olarak bir nebze olsun katkı sunmak istedik. Burada önemli olan gıdaların miktarı değil. Burada önemli olan halkımızın bu türlü milli konularda birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, askerimizin ve devletimizin yanında olduğunu göstermektir" dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından süt tankerlerinin önünde operasyondaki askerler için dua edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.