Çameli Devlet Hastanesi Hizmete başladı

SAĞLIK 22.03.2017 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Devlet Hastanesi Hizmete başladı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesi yeni

Yeni Çameli Devlet Hastanesi 3.400 metre kare alanda olup 3.774 metrekare kapalı alan 848 metre kare oturum alanına 1 bloktan oluşan 5 katlı 20 Odalı 27 yataklı içerisinde acil servisi, ameliyathanesi ,Tıbbi donanımlarıyla Yeni Devlet Hastanemiz Yunuspınar Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde yer alıyor Çameli ve bölge halkına kesintisiz sağlık hizmeti verecek.       Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Tıbbi Başkan Uzman Doktor İbrahim Ekiz ,Mali Başkan Yavuz Tosun ,Çameli Devlet Hastanesi Müdürü Atila Kağnıcı Çameli, Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ak Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz' de bulunduğu ziyarette hastalarla sohbet eden Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve yeni hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.       Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk 27 yataklı Çameli Devlet Hastanemiz modern binası, her türlü tıbbi donanımı ile bugünden itibaren açılmıştır. Sağlık Bakanımızın da bütün personel desteği ile hastanenin mükemmel çalışması için verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın Denizli'deki toplu açılış törenlerinde hastanemizin resmi açılış töreni de yapılacak. Biz şu anda hasta kabulüne başlayıp hastaneyi işler halde getirip Tüm bölge halkına şifa dağıtsın inşallah dedi.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ben buradan her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen ve modern hastaneleri bizlere kazandıran başta Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ve Bakanlık Bürokratlarımıza ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye Çameli adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca hastanenin taşınma süreci boyunca da fedakârca çalışan tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz hayırlı olsun” dedi. Başkan ARSLAN 24 Mart 2017 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle İlimizde yapılacak olan Toplu Açılış Töreninde 22 Mart 2017’de hasta kabulüne başlayan 27 Yataklı Çameli Devlet Hastanesinin resmi açılışları yapılacaktır. Tüm halkımızı Denizli'de 15 Temmuz Şehitler Meydanı ( Çınar Meydanına) davetlidir.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesi yeni

Yeni Çameli Devlet Hastanesi 3.400 metre kare alanda olup 3.774 metrekare kapalı alan 848 metre kare oturum alanına 1 bloktan oluşan 5 katlı 20 Odalı 27 yataklı içerisinde acil servisi, ameliyathanesi ,Tıbbi donanımlarıyla Yeni Devlet Hastanemiz Yunuspınar Mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde yer alıyor Çameli ve bölge halkına kesintisiz sağlık hizmeti verecek.

 

 

 

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Tıbbi Başkan Uzman Doktor İbrahim Ekiz ,Mali Başkan Yavuz Tosun ,Çameli Devlet Hastanesi Müdürü Atila Kağnıcı Çameli, Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ak Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz' de bulunduğu ziyarette hastalarla sohbet eden Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve yeni hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk 27 yataklı Çameli Devlet Hastanemiz modern binası, her türlü tıbbi donanımı ile bugünden itibaren açılmıştır. Sağlık Bakanımızın da bütün personel desteği ile hastanenin mükemmel çalışması için verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın Denizli'deki toplu açılış törenlerinde hastanemizin resmi açılış töreni de yapılacak. Biz şu anda hasta kabulüne başlayıp hastaneyi işler halde getirip Tüm bölge halkına şifa dağıtsın inşallah dedi.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ben buradan her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen ve modern hastaneleri bizlere kazandıran başta Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ve Bakanlık Bürokratlarımıza ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye Çameli adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca hastanenin taşınma süreci boyunca da fedakârca çalışan tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz hayırlı olsun” dedi. Başkan ARSLAN 24 Mart 2017 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle İlimizde yapılacak olan Toplu Açılış Töreninde 22 Mart 2017’de hasta kabulüne başlayan 27 Yataklı Çameli Devlet Hastanesinin resmi açılışları yapılacaktır. Tüm halkımızı Denizli'de 15 Temmuz Şehitler Meydanı ( Çınar Meydanına) davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.