Çameli doğal güzelliği ile göz kamaştırıyor

DENİZLİ 09.11.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli doğal güzelliği ile göz kamaştırıyor

El değmemiş doğası ve bitki örtüsüyle sonbaharda kartpostalları andıran rengârenk görüntüsüyle ziyaretçilerini bekleyen Çameli ormanları, doğa sporları ve fotoğrafçılarının ilgisini çekiyor.   Ağaçlar, genellikle ağaç sınırı olarak bilinen belirli bir yüksekliğin üzerindeki irtifalarda yetişmezler. Bunun nedeni ağaç sınırının üzerindeki iklim koşullarının ağaçların büyümesi, yaşamlarını devam ettirmesi ve çoğalması için uygun olmamasıdır. Ancak Çameli’nin yüksek dağlarından olan Akkavaklar’da 2 bin 200 metre yükseklikte yetişen ağaçlar dikkat çekiyor.     Sonbaharın en güzel renklerin bir arada barındıran Çameli İlçesi, ziyaretçilerine göz kırpıyor. Tarihi ve doğasıyla Denizli'nin en güzel ilçelerinden biri olan Çameli'de sonbaharın gelmesiyle oluşan renk cümbüşü ziyaretçileri büyülüyor. Sonbaharda oluşan doğada ortaya çıkan birbirinden güzel manzaralar ilçeye başka bir anlam katıyor.     Doğa sporları ve fotoğrafçılığa meraklı ziyaretçilerin uğrak yeri haline gelen Çameli, yeni ziyaretçilerini bekliyor. İlçeye yeni atanan Kaymakam Kerem Yenigün hafta sonu Akkavaklar’da yaptığı doğa yürüyüşünde bir birinden güzel fotoğraflar çekerek, kaymakamlık sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşımda; “Akkavak Ormanı, Yıl içerisinde en güzel rengine kavuşan ormanımız doğa sporu meraklılarını bekliyor” ifadeleri yer aldı.     Öte yandan; Foto muhabirleri, doğaseverlerin son günlerde Çameli’de oluşan sonbahar manzaralarını fotoğraflıyor. Doğaseverler, ormanlık alanda yürüyüş yapıp mevsimi değerlendirirken, fotoğraf tutkunları da renk cümbüşünü ölümsüzleştirmek için doğa gezileri düzenliyor.  

El değmemiş doğası ve bitki örtüsüyle sonbaharda kartpostalları andıran rengârenk görüntüsüyle ziyaretçilerini bekleyen Çameli ormanları, doğa sporları ve fotoğrafçılarının ilgisini çekiyor.

 

Ağaçlar, genellikle ağaç sınırı olarak bilinen belirli bir yüksekliğin üzerindeki irtifalarda yetişmezler. Bunun nedeni ağaç sınırının üzerindeki iklim koşullarının ağaçların büyümesi, yaşamlarını devam ettirmesi ve çoğalması için uygun olmamasıdır. Ancak Çameli’nin yüksek dağlarından olan Akkavaklar’da 2 bin 200 metre yükseklikte yetişen ağaçlar dikkat çekiyor.

 

 

Sonbaharın en güzel renklerin bir arada barındıran Çameli İlçesi, ziyaretçilerine göz kırpıyor. Tarihi ve doğasıyla Denizli'nin en güzel ilçelerinden biri olan Çameli'de sonbaharın gelmesiyle oluşan renk cümbüşü ziyaretçileri büyülüyor. Sonbaharda oluşan doğada ortaya çıkan birbirinden güzel manzaralar ilçeye başka bir anlam katıyor.

 

 

Doğa sporları ve fotoğrafçılığa meraklı ziyaretçilerin uğrak yeri haline gelen Çameli, yeni ziyaretçilerini bekliyor. İlçeye yeni atanan Kaymakam Kerem Yenigün hafta sonu Akkavaklar’da yaptığı doğa yürüyüşünde bir birinden güzel fotoğraflar çekerek, kaymakamlık sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Paylaşımda; “Akkavak Ormanı, Yıl içerisinde en güzel rengine kavuşan ormanımız doğa sporu meraklılarını bekliyor” ifadeleri yer aldı.

 

 

Öte yandan; Foto muhabirleri, doğaseverlerin son günlerde Çameli’de oluşan sonbahar manzaralarını fotoğraflıyor. Doğaseverler, ormanlık alanda yürüyüş yapıp mevsimi değerlendirirken, fotoğraf tutkunları da renk cümbüşünü ölümsüzleştirmek için doğa gezileri düzenliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.