Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 5 kişi karantinaya alındı

DENİZLİ 08.09.2020 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 5 kişi karantinaya alındı

Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.U. ve Şube Müdürü S.Z.  ve 3 personel koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı.   Koronavirüs salgının her geçen gün yayıldığı Denizli’de vakaların artışı gözlerden kaçmıyor. Çameli İlçe Müdürü M.U. 3 Eylül Perşembe günü rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantinaya alındı.   İlçe Müdürü M.U’nun test sonucu pozitif çıkmasının ardından aynı ortamda bulunan ve temas sağlanan Şube Müdürü Z.S. ve 4 personele yapılan test sonuçlarını değerlendiren sağlık ekipleri, Şube Müdürü Z.S. ve 3 personelin evlerinde karantinada kalmaları sağlandı. Test yapılan 1 personelin ise karantinaya alınmadığı öğrenildi.   Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün durumunun iyi olduğu herhangi bir nefes darlığı gibi sıkıntısının olmadığı belirtildi.

Denizli Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.U. ve Şube Müdürü S.Z.  ve 3 personel koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı.

 

Koronavirüs salgının her geçen gün yayıldığı Denizli’de vakaların artışı gözlerden kaçmıyor. Çameli İlçe Müdürü M.U. 3 Eylül Perşembe günü rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantinaya alındı.

 

İlçe Müdürü M.U’nun test sonucu pozitif çıkmasının ardından aynı ortamda bulunan ve temas sağlanan Şube Müdürü Z.S. ve 4 personele yapılan test sonuçlarını değerlendiren sağlık ekipleri, Şube Müdürü Z.S. ve 3 personelin evlerinde karantinada kalmaları sağlandı. Test yapılan 1 personelin ise karantinaya alınmadığı öğrenildi.

 

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün durumunun iyi olduğu herhangi bir nefes darlığı gibi sıkıntısının olmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.