Çameli ilçesi güzelyurt mahallesine dev yatırım

GÜNDEM 10.02.2017 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli ilçesi güzelyurt mahallesine dev yatırım

Çameli İlçesi Güzelyurt Mahallesine Spor Toto Başkanlığı ve Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sözleşme protokol imzalandı.Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu bahçesine Halı Saha,Voleybol sahası,Basketbol sahası ( Spor Kompleksi ) yapılacaktır.

Çameli'de spor alt yapısını geliştirmek, gençleri, çocukları spora yönlendirmek ve yeni spor alanları oluşturmak amacıyla yapılacak olan modern spor sahaları için Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığa Mehmet muharrem kasapoğlu arasında protokol imzalandı.   İmzalanan protokol sırasında Spor Toto Teşkilat Başkanı kasapoğlu’na, teşekkür eden, Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun spor faaliyetlerini arttırmak için sürekli bir çaba içerisinde olduklarını, bu anlamda yapılacak olan modern spor alanlarının Çameli ve Mahallelerinde öğrenim gören öğrenciler için önemli bir kazanım olacağını belirtti. Uzun konuşmasında Bu hizmetin gerçekleştirilmesinde bize desteklerini esirgemeyen Ekonomi Bakanı Nihat zeybekci ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz arslan ve Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju gököz'e teşekkür ederiz.     Çameli Belediye Başkanı Cengiz arslan Çameli Belediyesi olarak gençlerimizi spora teşvik ediyoruz bu kapsamda spor alanında Belediyemiz olarak yatırımlarımız oldu her şeyimiz yarınlarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat uzun tarafından tarafından Güzelyurt Mahallesi Ortaokulu ve İlkokulu Bahçesine yapılacak olan Spor kompleksi içerisinde sentetik çim yüzeyli Halı Saha , Voleybol ve Basketbol sahası spor Kompleksi yapılacaktır.    Öncelikle gençlerimizden yoğun şekilde talep gören bu hizmeti ilçemize ve Güzelyurt Mahallemize kazandırdığımız için mutluyum. İnşaat süresinin ardından bir projemiz daha hayata geçmiş olacak.  Bu sürenin de uzun bir süreç olmayacağını söyleyebilirim. Bu hizmetin Çameli İlçemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm Çameli halkı adına Ekonomi Bakanımız Nihat zeybekçi'ye teşekkür ederim dedi.  
Çameli İlçesi Güzelyurt Mahallesine Spor Toto Başkanlığı ve Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sözleşme protokol imzalandı.Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokulu bahçesine Halı Saha,Voleybol sahası,Basketbol sahası ( Spor Kompleksi ) yapılacaktır.

Çameli'de spor alt yapısını geliştirmek, gençleri, çocukları spora yönlendirmek ve yeni spor alanları oluşturmak amacıyla yapılacak olan modern spor sahaları için Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığa Mehmet muharrem kasapoğlu arasında protokol imzalandı.

 

İmzalanan protokol sırasında Spor Toto Teşkilat Başkanı kasapoğlu’na, teşekkür eden, Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun spor faaliyetlerini arttırmak için sürekli bir çaba içerisinde olduklarını, bu anlamda yapılacak olan modern spor alanlarının Çameli ve Mahallelerinde öğrenim gören öğrenciler için önemli bir kazanım olacağını belirtti.

Uzun konuşmasında Bu hizmetin gerçekleştirilmesinde bize desteklerini esirgemeyen Ekonomi Bakanı Nihat zeybekci ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz arslan ve Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju gököz'e teşekkür ederiz.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz arslan Çameli Belediyesi olarak gençlerimizi spora teşvik ediyoruz bu kapsamda spor alanında Belediyemiz olarak yatırımlarımız oldu her şeyimiz yarınlarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin spora teşvik edilmesi ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat uzun tarafından tarafından Güzelyurt Mahallesi Ortaokulu ve İlkokulu Bahçesine yapılacak olan Spor kompleksi içerisinde sentetik çim yüzeyli Halı Saha , Voleybol ve Basketbol sahası spor Kompleksi yapılacaktır.

 

 Öncelikle gençlerimizden yoğun şekilde talep gören bu hizmeti ilçemize ve Güzelyurt Mahallemize kazandırdığımız için mutluyum. İnşaat süresinin ardından bir projemiz daha hayata geçmiş olacak.

 Bu sürenin de uzun bir süreç olmayacağını söyleyebilirim. Bu hizmetin Çameli İlçemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı tüm Çameli halkı adına Ekonomi Bakanımız Nihat zeybekçi'ye teşekkür ederim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.