Çameli İlçesi’ne Kadın Kaymakam Atandı

DENİZLİ 10.06.2019 - 16:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli İlçesi’ne Kadın Kaymakam Atandı

Denizli Çameli İlçesi’ne ilk kez kadın kaymakam atandı. Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak'ın yurt dışı görevi için ilçeden ayrılmasının ardından Çameli Kaymakamı olarak atanan Didem Dinç görevine başladı.   Bugün İlçe Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Didem Dinç, Çameli’nin ilk bayan kaymakamı unvanını da aldı.   Kaymakam Didem Dinç Kimdir?   İstanbul doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde tamamlamış, 2018 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti. Balıkesir Valiliğinde İl Merkez Stajını Balıkesir Manyas İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevi, İstanbul Çatalca ve Trabzon Çarşıbaşı İlçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı.   İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 30.05.2019 tarihli Onayı ile 10.06.2019 tarihinde Çameli İlçesi’nde görevine başladı.

Denizli Çameli İlçesi’ne ilk kez kadın kaymakam atandı. Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak'ın yurt dışı görevi için ilçeden ayrılmasının ardından Çameli Kaymakamı olarak atanan Didem Dinç görevine başladı.

 

Bugün İlçe Kaymakamlık görevine başlayan Kaymakam Didem Dinç, Çameli’nin ilk bayan kaymakamı unvanını da aldı.

 

Kaymakam Didem Dinç Kimdir?

 

İstanbul doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde tamamlamış, 2018 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti. Balıkesir Valiliğinde İl Merkez Stajını Balıkesir Manyas İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevi, İstanbul Çatalca ve Trabzon Çarşıbaşı İlçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı.

 

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 30.05.2019 tarihli Onayı ile 10.06.2019 tarihinde Çameli İlçesi’nde görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.