Çameli ilçesinde yalnız yaşayan adam evinde bulundu

ASAYİŞ 12.12.2018 - 17:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli ilçesinde yalnız yaşayan adam evinde bulundu

Denizli Çameli ilçesinde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Ümmet Çağdaş evinde ölü bulundu.

Arıkaya mahallesinde eşinden ayrı yaşayan 55 yaşındaki inşaat işçisi Ümmet Çağdaş bugün öğle saatlerinde oturduğu evinde ölü bulundu. İddialara göre daha önce Denizli'de oturan çağdaş bir buçuk aydır çameli ilçesindeki evinde kalmaya başladı.Yalnız yaşayan yaşlı adamın kızı bir süredir ulaşamadığı babası için endişelenip merak etmesi üzerine alt katta oturan abisi İ.Ç. tarafından evde cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Çağdaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Zehirlenme ihtimaline üzerine duran sağlık ekipleri ölüm sebebinin otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi. Çağdaş otopsi yapılmak üzere Denizli Pamukkale üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Çameli ilçesinde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Ümmet Çağdaş evinde ölü bulundu.

Arıkaya mahallesinde eşinden ayrı yaşayan 55 yaşındaki inşaat işçisi Ümmet Çağdaş bugün öğle saatlerinde oturduğu evinde ölü bulundu. İddialara göre daha önce Denizli'de oturan çağdaş bir buçuk aydır çameli ilçesindeki evinde kalmaya başladı.Yalnız yaşayan yaşlı adamın kızı bir süredir ulaşamadığı babası için endişelenip merak etmesi üzerine alt katta oturan abisi İ.Ç. tarafından evde cansız bedeniyle karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Çağdaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Zehirlenme ihtimaline üzerine duran sağlık ekipleri ölüm sebebinin otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi.

Çağdaş otopsi yapılmak üzere Denizli Pamukkale üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.