Çameli İmam Hatip Ortaokulu yapımı tamamlandı

EĞİTİM 12.01.2017 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli İmam Hatip Ortaokulu yapımı tamamlandı

Çameli İmam Hatip Ortaokulu Çameli Anadolu Lisesi ile aynı binada hizmet vermesi ile öğrencilerin daha rahat bir eğitim görmesi için yapımına başlanan Çameli İmam Hatip Ortaokulunun yapımı tamamlandı.

İmam Hatip Ortaokulu için girişimler başlatılmış, 8 Derslikli Çameli İmam Hatip Ortaokulu binasının yaptırılması kararı alınmıştı ve yapılan girişimler neticesinde İmam Hatip Ortaokulunun yapımı tamamlandı.   İMAM HATİP LİSESİ İÇİN HER ŞEY TAMAM   Çameli Yunus pınar Mahallesi Gül pınar mevki 131 ada 29 No'lu parseldeki 6.664,00 metrekare alan üzerinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesinin arsa alım işleminde belediye  tarından yapıldı.     BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli İlçemizdeki öğrencilerimizin ailelerinden akrabalarından uzak kalmasını istemiyoruz. Hem aile hem öğrenci için zaman ve ekonomik yönden zor durumda bırakılmasını istemiyoruz. İlçemizdeki önemli eksikliklerden olan İmam Hatip Lisesi ‘ni kazandırmış bulunmaktayız.   Sosyal Belediyecilik olarak Eğitim Kurumlarımıza tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam ediyor İnşallah Önümüzdeki Dönemlerde ise Pamuk kale Üniversitesinin kollarından Meslek Yüksek Okulunu ilçemize kazandırmaktır.    
Çameli İmam Hatip Ortaokulu Çameli Anadolu Lisesi ile aynı binada hizmet vermesi ile öğrencilerin daha rahat bir eğitim görmesi için yapımına başlanan Çameli İmam Hatip Ortaokulunun yapımı tamamlandı.

İmam Hatip Ortaokulu için girişimler başlatılmış, 8 Derslikli Çameli İmam Hatip Ortaokulu binasının yaptırılması kararı alınmıştı ve yapılan girişimler neticesinde İmam Hatip Ortaokulunun yapımı tamamlandı.

 

İMAM HATİP LİSESİ İÇİN HER ŞEY TAMAM

 

Çameli Yunus pınar Mahallesi Gül pınar mevki 131 ada 29 No'lu parseldeki 6.664,00 metrekare alan üzerinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesinin arsa alım işleminde belediye  tarından yapıldı.

 

 

BU TÜR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çameli İlçemizdeki öğrencilerimizin ailelerinden akrabalarından uzak kalmasını istemiyoruz. Hem aile hem öğrenci için zaman ve ekonomik yönden zor durumda bırakılmasını istemiyoruz. İlçemizdeki önemli eksikliklerden olan İmam Hatip Lisesi ‘ni kazandırmış bulunmaktayız.

 

Sosyal Belediyecilik olarak Eğitim Kurumlarımıza tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam ediyor İnşallah Önümüzdeki Dönemlerde ise Pamuk kale Üniversitesinin kollarından Meslek Yüksek Okulunu ilçemize kazandırmaktır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.