Çameli Karabayır Muhtarı Tomruk Altında Kaldı

ASAYİŞ 15.06.2017 - 14:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Karabayır Muhtarı Tomruk Altında Kaldı

Denizli’nin Çameli ilçesinde tomruk altına kalan mahalle muhtarı yaralandı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde tomruk altına kalan mahalle muhtarı yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Çameli’nin Karabayır Mahallesinden, Çameli Cevizli Mahallesi Düzençam Mevkiindeki Orman İşletme Müdürlüğü deposuna tomruk taşıyan 56 yaşındaki Karabayır Mahalle Muhtarı Uryan GÜMÜŞ, kamyondan tomruk boşaltırken tomruk altında kaldı. Tomruğun altında kalan GÜMÜŞ için mesai arkadaşları hemen 112’ye haber verdi.   Tomruğun altından çıkarılan GÜMÜŞ’e sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansa aldı. Ağır yaralanan muhtar, ilk olarak Çameli Devlet Hastanesine, oradan da Denizli Pamukkale Üniversite Hastanesine sevk edildi. Vücudunun değişik yerlerinde kırıklar ve yaralanmalar tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunmayan muhtar GÜMÜŞ'ün PAÜ Hastanesinde ameliyata alındığı öğrenildi.  Jandarma olayla İlgili soruşturma başlattı.
Denizli’nin Çameli ilçesinde tomruk altına kalan mahalle muhtarı yaralandı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde tomruk altına kalan mahalle muhtarı yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Çameli’nin Karabayır Mahallesinden, Çameli Cevizli Mahallesi Düzençam Mevkiindeki Orman İşletme Müdürlüğü deposuna tomruk taşıyan 56 yaşındaki Karabayır Mahalle Muhtarı Uryan GÜMÜŞ, kamyondan tomruk boşaltırken tomruk altında kaldı. Tomruğun altında kalan GÜMÜŞ için mesai arkadaşları hemen 112’ye haber verdi.

 

Tomruğun altından çıkarılan GÜMÜŞ’e sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansa aldı. Ağır yaralanan muhtar, ilk olarak Çameli Devlet Hastanesine, oradan da Denizli Pamukkale Üniversite Hastanesine sevk edildi.

Vücudunun değişik yerlerinde kırıklar ve yaralanmalar tespit edilen ve hayati tehlikesi bulunmayan muhtar GÜMÜŞ'ün PAÜ Hastanesinde ameliyata alındığı öğrenildi. 

Jandarma olayla İlgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.