Çameli Kaymakam Dinç Özay Denizli'ye veda edecek

DENİZLİ 15.09.2020 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Kaymakam Dinç Özay Denizli'ye veda edecek

Denizli Çameli İlçe’sinin ilk kadın kaymakamı Didem Dinç Özay’ın ataması Muğla Kavaklıdere kaymakamlığına yapıldı.   Çameli’ye geçen yıl İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 30.05.2019 tarihli Onayı ile 10.06.2019 tarihinde İlçemizdeki görevine başlayan kadın kaymakam Didem Dinç Özay’ın Muğla Kavaklıdere’ye ataması yapıldı.   Çameli’nin ilk kadın Kaymakamı Didem Dinç Özay, yaklaşık 16 aylık süreçte ilçede görev yaptı. Kaymakam Dinç Özay, ilçede turizmi geliştirmek, eğitim seviyesini yükseltmek ve kadın istihdamını artırmak amacıyla çalışmalar yürüttü. Çameli Belediyesi ve kurumlarla İşbirliği halinde sık sık çarşı, pazar, esnaf, okul ve köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Dinç Özay, güler yüzlü ve cana yakın davranışlarıyla kısa sürede vatandaşın sempatisini kazandı.   Önümüzdeki günlerde ilçedeki görevinden ayrılacak olan Kaymakam Didem Dinç Özay’ın yerine Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamlığı vazifesini yapan Kerem Yenigün'ün atandığı öğrenildi.  

Denizli Çameli İlçe’sinin ilk kadın kaymakamı Didem Dinç Özay’ın ataması Muğla Kavaklıdere kaymakamlığına yapıldı.

 

Çameli’ye geçen yıl İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 30.05.2019 tarihli Onayı ile 10.06.2019 tarihinde İlçemizdeki görevine başlayan kadın kaymakam Didem Dinç Özay’ın Muğla Kavaklıdere’ye ataması yapıldı.

 

Çameli’nin ilk kadın Kaymakamı Didem Dinç Özay, yaklaşık 16 aylık süreçte ilçede görev yaptı. Kaymakam Dinç Özay, ilçede turizmi geliştirmek, eğitim seviyesini yükseltmek ve kadın istihdamını artırmak amacıyla çalışmalar yürüttü. Çameli Belediyesi ve kurumlarla İşbirliği halinde sık sık çarşı, pazar, esnaf, okul ve köy ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Dinç Özay, güler yüzlü ve cana yakın davranışlarıyla kısa sürede vatandaşın sempatisini kazandı.

 

Önümüzdeki günlerde ilçedeki görevinden ayrılacak olan Kaymakam Didem Dinç Özay’ın yerine Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamlığı vazifesini yapan Kerem Yenigün'ün atandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.