Çameli kışın bir başka güzel

DENİZLİ 13.01.2017 - 13:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli kışın bir başka güzel

Çameli'de gece saatinde etkili olan kar yağışı, beraberinde kartpostallık görüntüleri getirdi.

Kar yağışı ile birlikte harekete geçen karayolları ve belediye ekipleri, yol açma çalışmaları devam ederken, kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.    Çameli'de olan parkların yanı sıra Çameli Şahin Tepesinden kardan dolayı kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Karla gelen güzelliği fırsat bilen vatandaşlar ise bol bol fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.  
Çameli'de gece saatinde etkili olan kar yağışı, beraberinde kartpostallık görüntüleri getirdi.

Kar yağışı ile birlikte harekete geçen karayolları ve belediye ekipleri, yol açma çalışmaları devam ederken, kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. 

 

Çameli'de olan parkların yanı sıra Çameli Şahin Tepesinden kardan dolayı kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Karla gelen güzelliği fırsat bilen vatandaşlar ise bol bol fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.