Çameli Koop'ta Biletlere Zam Yapıldı

GÜNDEM 09.02.2020 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Koop'ta Biletlere Zam Yapıldı

Çameli-Denizli ve Muğla güzergahlarında yolcu taşıyan otobüs ve minibüs biletlerine yeni düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemeyle kısa mesafelere 1 TL. uzun mesafelere 2 TL. zam uygulandı.   Çameli Otobüsçüler Kooparatifi (Çameli Koop) tarafından taşımacılığı yapılan yolcu otobüs ve minibüs fiyatlarına yeni düzenleme yapıldı. İndi bindi fiyatı 4 TL. olurken en uzun mesafe ise 50 TL. olarak belirlendi.  Ocak ayı içerisinde yapılan düzenlemede kısa mesafe güzergahlara 1 TL, uzun mesafe güzergahlara ise 2 TL zam geldi. Yeni düzenleme ile Çameli Denizli arası 2 TL arttırım ile 20 TL'den 22 TL'ye, Denizli Fethiye 40 TL'ye, Denizli Ortaca ise 50 TL'ye yükseltildi. Uzun mesafe ve kısa mesafe güzergahlar arasındaki otobüs ve minibüslerde uygulanacak olan yeni tarife şöyle:  

Çameli-Denizli ve Muğla güzergahlarında yolcu taşıyan otobüs ve minibüs biletlerine yeni düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemeyle kısa mesafelere 1 TL. uzun mesafelere 2 TL. zam uygulandı.

 

Çameli Otobüsçüler Kooparatifi (Çameli Koop) tarafından taşımacılığı yapılan yolcu otobüs ve minibüs fiyatlarına yeni düzenleme yapıldı. İndi bindi fiyatı 4 TL. olurken en uzun mesafe ise 50 TL. olarak belirlendi.  Ocak ayı içerisinde yapılan düzenlemede kısa mesafe güzergahlara 1 TL, uzun mesafe güzergahlara ise 2 TL zam geldi. Yeni düzenleme ile Çameli Denizli arası 2 TL arttırım ile 20 TL'den 22 TL'ye, Denizli Fethiye 40 TL'ye, Denizli Ortaca ise 50 TL'ye yükseltildi.



Uzun mesafe ve kısa mesafe güzergahlar arasındaki otobüs ve minibüslerde uygulanacak olan yeni tarife şöyle:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.